06.05.ÇARŞAMBA MECLİS GÜNDEMİ

06 MAYIS  2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 17.00’DE

BELEDİYEMİZ MECLİS SALONUNDA TOPLANACAK

OLAN BELEDİYE MECLİSİNE AİT GÜNDEM

1. 100.Yıl 2 Nolu Çocuk ve Dinlenme Parkına, Yalovanın Altınova İlçesindeki mezarlığın girişinde harakiri yaparak canına kıyan "Japon Mühendisi KİSHİ RYOİCHİ" isminin verilmesine ilişkin Kanunlar, İmar, Gençlik Spor, Halkla ilişkiler, Tarife, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Sosyal Hizmetler, Turizm, Sağlık, Plan Bütce, Çevre, Eğitim, Ulaşım, Emlak, Kültür ve Sanat, AB Dış İlişkiler. Deprem ve Afet, Kentsel Dönüşüm ve Değişim, Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu Raporu.
  2. Belediyeevleri 4 Nolu Çocuk ve Dinlenme Parkına "Zeki ÖZER"in isminin verilmesine ilişkin Kanunlar, İmar, Gençlik Spor, Halkla ilişkiler, Tarife, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Sosyal Hizmetler, Turizm,Sağlık, Plan Bütce. Çevre, Eğitim, Ulaşım, Emlak, Kültür ve Sanat, AB Dış İlişkiler. Deprem ve Afet, Kentsel Dönüşüm ve Değişim, Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu Raporu.
  3. 1984 Los Angeles Olimpiyatlarında ülkemiz adına ilk madalyayı alan Adanalı Milli sporcumuz Turgut AYKAÇ'ın, Hayal Park Kapalı Yüzme Havuzu Tesisinin içerisinde bulunan Aikido Spor Salonuna isminin verilmesine ilişkin Kanunlar, İmar, Gençlik Spor, Halkla ilişkiler, Tarife, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Sosyal Hizmetler, Turizm,Sağlık, Plan Bütce. Çevre, Eğitim, Ulaşım, Emlak, Kültür ve Sanat, AB Dış İlişkiler. Deprem ve Afet, Kentsel Dönüşüm ve Değişim, Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu Raporu.
  4. Mülkiyeti Belediyemize ait olan, Adana İli, Seyhan İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi, 10287 ada, 1 parsel 1750m² yüzölçümlü taşınmazın satışı ve satış işlemlerinin yürütülmesi amacıyla Encümene yetki verilmesine ilişkin Kanunlar, İmar, Gençlik Spor, Halkla ilişkiler, Tarife, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Sosyal Hizmetler, Turizm,Sağlık, Plan Bütce. Çevre, Eğitim, Ulaşım, Emlak, Kültür ve Sanat, AB Dış İlişkiler. Deprem ve Afet, Kentsel Dönüşüm ve Değişim, Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu Raporu.
  5. Çukurova İlçesi sınırları içerisinde kalan sokaklarda görüntü kirliliği oluşturan ve hijyenik olmayan çöp yığınlarının oluşmasını önlemek maksadıyla çöp konteynerlerinin yer altına alınması.

Soner ÇETİN

Meclis Gündemi
6 EKİM 2017 MECLİS GÜNDEMİ  (6.10.2017)
5 EKİM 2017 MECLİS GÜNDEMİ  (5.10.2017)