YETKİN DİKİNCİLER NAZIM HİKMET İÇİN ÇUKUROVA’DA

Tiyatro ve sinema dünyamızın yakışıklı sanatçısı Yetkin Dikinciler Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Haziran Nazım Hikmet’i Anma Etkinliğinde sahne alacak.  Dikinciler’e İklim Tamkan ve Senem Demircioğlu piyano ve şarkılarla eşlik edecek.

NAZIM HİKMET’E YAKIŞIK ANMA ETKİNLİĞİ

Türk şiirinin büyük ustası Nazım Hikmet ölüm günü olan 3 Haziran’da Çukurova Belediyesi tarafından çok özel bir etkinlikle anılacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, dünyanın en büyük şairlerinden Nazım Hikmet’i Nazım Hikmet’e yakışır bir etkinlikte kutlanacağını vurguladı. Çetin, “Felsefe okumuş, tiyatro eğitimi almış, tiyatro ve sinemada başarılı oyunculuğuyla göz doldurmuş, Babam ve Oğlum ile Mavi Gözlü Dev’de devleşmiş sanatçımız Yetkin Dikinciler’i Adanalılarla buluşturmak bizim için büyük bir mutluluk olacak” dedi.

DİKİNCİLER NAZIM ŞİİRLERİYLE DEVLEŞECEK

Usta sanatçı Yetkin Dikinciler 3 Haziran 2017 Cumartesi akşamı saat 20.00’de başlayacak Nazım Hikmet’i Anma Etkinliğinde, sanatçı arkadaşları Senem Demircioğlu ve İklim Tamkan’la birlikte sahne alacak. Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde şarkılar ve şiirlerin iç içe geçeceği program bir saat sürecek. Yer aldığı her film ve üstlendiği her tiyatro oyunundaki üstün başarısıyla gönüllerde taht kuran Yetkin Dikinciler’in, Çukurova Belediyesi’nde gerçekleştireceği programa yoğun katılım olması bekleniyor. Program halka açık ve ücretsiz gerçekleştirilecek.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)