BAŞKAN ÇETİN SİTENİN SORUNUNU DA ÇÖZDÜ

18 OCAK 2017

BAŞKAN ÇETİN SİTENİN SORUNUNU DA ÇÖZDÜ

BAŞKAN ÇETİN EL ATTI SİTENİN PARK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, seçildiği günden bu yana her hafta aralıksız gerçekleştirdiği halk günü toplantısında gelen bir şikayet üzerine Adana-Koop sitesine ziyarette bulundu. Halk gününde gelen, ‘Apartmanın ortak alan sorununu’ konuşmak için site sakinleriyle buluşan Başkan Çetin, bölgeyi inceleyip, gerekli çalışmaların yapılması için bürokratlarına talimat verdi.

HALKIN ŞİKAYETİNE ANINDA MÜDAHALE
Çukurova ilçesindeki sorunları ve hizmetleri denetlemek için halkın arasından çıkmayan ve vatandaşın isteklerini dinleyen Başkan Çetin, halk gününde gelen şikayeti yerinde görmek ve çözüm bulmak için ziyarete gideceğini açıkladı.
Halk gününde verdiği söz üzerine Adana-Koop sitesini ziyaret etti. Site sakinlerini toplayıp, tarafları dinleyen Başkan Soner Çetin, “Sitenizdeki ortak kullanım alanı ile ilgili sorunu çözmek için aranızdayım. Gördüğüm kadarıyla, ortak kullanım alanlarına bazı duvarlar çekilmiş. Böyle bir şeye ne kanunlar izin verir, ne de biz izin verebiliriz” dedi:

BAŞKAN KONUŞTU SORUN ÇÖZÜLDÜ
Site içerisindeki binalar arasına çekilen duvarlar nedeniyle, bazı vatandaşların araçlarını park alanlarına götüremediğini tespit eden Belediye Başkanı Soner Çetin, “Burada hep birlikte yaşıyorsunuz. Bu gördüğünüz alanlar, hepinizin ortak kullanım alanı. Bu alanları, kimse çeviremez ve bu alanların kullanılmasının önüne geçecek uygulamalara izin veremeyiz. Burada yapılan uygulama, elbette güvenlik tedbirleriyle ilgili yapılmış ama, bu duvarların bir bölümünün yıkılması ve herkesin ortak alanı kullanıma açılması gerekiyor. Hepimiz bu konuda hemfikiriz” diye konuştu.
Vatandaşları ikna eden Başkan Çetin, bürokratlarına engel oluşturan duvarların yıkılması ve ortak alanı kullanıma açılması talimatı verdi.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP 23 NİSAN’DA BAŞLIYOR  (21.2.2018)
ÇUKUROVA’DAN KÖY OKULUNA YARDIM  (21.2.2018)
3.ORHAN KEMAL EDEBİYAT FESTİVALİ  (19.2.2018)
MEKTEBİM İLE EĞİTİM SÖZLEŞMESİ YENİLENDİ  (19.2.2018)