ÇUKUROVA BELEDİYESİ CUP 23 NİSAN’DA BAŞLIYOR

Çukurova Belediyesi, Adana’nın tek uluslararası tenis turnuvası olan Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nın 18’incisine sponsor oluyor. Geçen yıl 14 ülkeden 145 sporcunun katıldığı turnuva, bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başlayacak. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova Belediyesi olarak böylesine güzel bir turnuvaya destek sağlamak bizi mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Birçok ülkeden genç tenisçilerimizi Adana'da misafir etmek, tenisseverlerle buluşturmanın keyfini bir kez daha yaşayacağız. Turnuvamızın açılış töreni olan 23 Nisan'da tüm tenisseverleri bekliyoruz" dedi.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ ÇUKUROVA CUP’A SPONSOR OLDU

Adana’nın tek uluslararası tenis turnuvası olan Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası’nın 18’incisi Çukurova Belediyesi’nin sponsorluğuyla yapılacak. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü Başkanı Ali Refah Keskin ile önceki gün makamda bir araya gelen Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova Cup 14 Yaş 18. Uluslararası Tenis Turnuvası ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Başkan Soner Çetin, kendisinin de ATDSK üyesi olduğunu ve tenis sporuna verdiği önemi belirterek; “Çukurova Belediye olarak böylesine güzel bir turnuvaya sponsor olup destek sağlamak bizi mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Birçok ülkeden genç tenisçilerimizi Adana'da misafir etmek, tenisseverlerle buluşturmanın keyfini bir kez daha yaşayacağız. Açılış töreni ve spor gecesi ile genç tenisçilerin kaynaşacağı turnuvamızın açılış töreni 23 Nisan'da olacak. Tüm tenisseverleri bekliyoruz" dedi.

23 NİSAN’DA BAŞLAYIP 29 NİSAN’DA FİNAL YAPACAK

Geçen yıl 14 ülkeden 145 sporcunun katıldığı turnuva, dünyanın tek çocuk bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olan 23 Nisan’da başlayacak. Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) 23 Nisan’da başlayacak 18’inci Çukurova Cup, 29 Nisan’da final maçları ile sona erecek.Geçen yıl yapılan Çukurova Cup’a Türkiye, Ukrayna, Romanya, Gürcistan, Almanya, Fransa, Mısır, Ürdün, Tunus, Bulgaristan, İtalya, Rusya, Büyük Britanya, Kazakistan’dan 75’i erkek 70’i bayan 145 sporcu katılmıştı.

YENİ ÖDEME NOKTASI  (18.9.2018)
BAŞKAN ÇETİN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİYLE ÇÖP TOPLADI  (16.9.2018)
YILMAZ GÜNEY’E ÇUKUROVA’DA MUHTEŞEM ANMA  (11.9.2018)
ÇETİN: ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ  (4.9.2018)