ÇUKUROVA’DA FUTBOL YAZ OKULU AÇILDI

ÇETİN: GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYORUZ

Çukurova Belediyesi Ücretsiz Futbol Yaz Okulu, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in katılımıyla açıldı. Türkan Saylan Spor Kompleksi’nde düzenlenen açılış töreninde konuşan Başkan Çetin, “İçinizden Adana’yı Türkiye’de ve hatta Türkiye’yi dünyada temsil edecek kabiliyette sporcular çıkabilir ama bunun tek şartı çalışmak” diyerek çocuklara başarılar diledi.

Çukurova Belediyesi Ücretsiz Futbol Yaz Okulu, Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in katılımıyla açıldı. Çukurova Belediyesi’nin Çukurova Belediye Spor ile birlikte düzenlediği Futbol Yaz Okulu,  4 Haziran- 4 Temmuz tarihleri arasında, bir ay boyunca devam edecek. Futbol Yaz Okulu, 8-15 yaş arası 500 çocuğa futbol eğitimi verecek.  Futbol Yaz Okulu açılışında konuşan Başkan Soner Çetin, Türkan Saylan Spor Tesisleri ve Ahmet Cevdet Yağ Tesisleri verilecek eğitimle, yüzlerce çocuğun Çukurova Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde futbol öğreneceğini ve amatör spor kulüplerinin altyapısına oyuncu yetiştirileceğini söyledi.

“GELECEĞİN YILDIZLARINI YETİŞTİRİYORUZ”

Çukurova Belediyesi Futbol Yaz Okullarının geleneksel hale geldiğini belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yaz okullarımızdan çıkan çocuklarımız, başta Çukurova Belediye Spor Kulübümüz olmak üzere, birçok kulüpte futbol yaşamlarını devam ettirme şansı buluyor. Bu bereketli topraklardan, sporcunun da siyasetçinin de sanatçının da en iyisi çıkar’’ dedi. “Geleceğin yıldızlarını yetiştiriyoruz” diyen Başkan Çetin konuşmasına şöyle devam etti: Futbol Okulumuzdan her sene çok değerli sporcular çıkıyor. Bu sene de çok verimli olacağını düşünüyorum. Çocuklarımız yazın hem sporlarını yapmış olacak hem de bir çok kulüpte kendilerini yetiştirme şansı yakalayacak. Hayırlı uğurlu olsun.

ÇOCUKLARDAN ÇETİN’E YOĞUN İLGİ

Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği Çukurova Belediyesi Futbol Yaz Okulu’ndaki törene katılan çocuklar, Başkan Soner Çetin’le fotoğraf çektirmek için adeta yarıştı. Çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla sohbet eden ve forma hediye eden Başkan Çetin, “İçinizden Adana’yı Türkiye’de ve hatta Türkiye’yi dünyada temsil edecek kabiliyette sporcular çıkabilir ama bunun tek şartı çalışmak” diyerek çocuklara başarılar diledi.

SONER ÇETİN SOSYAL MEDYADA SORULARI YANITLIYOR  (21.6.2018)
BAŞKAN SONER ÇETİN YAVRU KÖPEĞE EZİYETE İSYAN ETTİ  (18.6.2018)
“ÇAĞIMIZIN VEBASI UYUŞTURUCU İÇİN TOPYEKÜN MÜCADELE EDİYORUZ”  (12.6.2018)
ÇUKUROVA’DA FUTBOL YAZ OKULU AÇILDI  (8.6.2018)