ANKETLERDEN YİNE SONER ÇETİN ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN HALKIN TEVECCÜHÜNE TEŞEKKÜR ETTİ

Adana’nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, BTM Danışmanlık Şirketi’nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği ankette, yüzde 75,3 başarı oranıyla, Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildi. Başkan Çetin, "Birbirinden farklı şirketlerin yaptığı bağımsız anketlerde, her defasında bizi listenin liderliğine oturtan halkımıza teşekkür ederim" dedi.

Daha önce de, çeşitli anket firmaları tarafından gerçekleştirilen anketlerde, 5 kez ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ olarak seçilen Başkan Soner Çetin, BTM Danışmanlık firmasının, Türkiye genelinde, her bir ilçede 600 kişiyle gerçekleştirdiği telefon anketinde, Soner Çetin ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ olarak seçildi. Soner Çetin, aynı oy oranına ulaşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le birlikte Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları oldu.

‘Yaşadığınız ilçe ve büyükşehir belediye başkanlarını başarılı buluyor musunuz?” sorusuna cevap veren 600 katılımcıdan, yüzde 75,3’ünün oyuyla ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ ünvanını yineleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin,  daha önce yapılan 5 ayrı ankette de ‘En Başarılı Belediye Başkanı’ seçilmişti.

Çukurova Belediye Başkanı olduğu 4,5 yıl içerisinde, söz verdiğinden daha fazla hizmeti yapmış olmanın haklı gururunu yaşadığını belirten Başkan Soner Çetin, "Hizmetlerimizin ve çalışmalarımızın karşılığını, halkımızın takdiri ile alıyoruz. Bağımsız anket şirketlerinin yaptığı araştırmalarda 6 kez birinci seçilmem de halkımızın takdiridir. Halkımıza layık olmak için yaptığımız çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

ÇUKUROVA BELEDİYESİ’NDE ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN İŞCİNİN MAAŞI 2200 LİRA  (12.12.2018)
.  (7.12.2018)
BANU AVAR VE EMRE KONGAR ÇUKUROVA BELEDİYESİ’NİN KONUĞU OLDULAR  (3.12.2018)
BASIN TOPLANTISINA DAVET  (26.11.2018)