BALKAN TÜRKLERİNDEN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

ÇETİN: HER İHTİYACINIZ OLDUĞUNDA YANINIZDAYIZ

Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Aziz Sarıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret etti. Dernek yöneticileri, 28’incisini düzenledikleri hıdrellez şenliklerine verdiği destek nedeniyle, Başkan Soner Çetin’e plaket ve özel yaptırdıkları fotoğrafı hediye etti.

Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği olarak, bu yıl 28’incisini düzenledikleri hıdrellez şenliklerinde, Başkan Soner Çetin’den büyük destek gördüklerini belirten Dernek Başkanı Aziz Sarıoğlu, “Çukurova Belediye Başkanı Sayın Soner Çetin’in Adana genelindeki çalışmalarını hayranlıkla takip ediyoruz. Kendi belediye sınırlarını aşarak, her tarafa yetişen, hizmet ve desteklerini esirgemeyen Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere de, hem etkinliklerimizde, hem de zaman zaman ziyaretleriyle destek olması Balkan Türkleri olarak bizleri gururlandırıyor” dedi.

Balkan Türklerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soner Çetin de, “Balkan Türkleri’nin benim yanımda ayrı bir yeri ver. Sizler, çalışkanlığı, dürüstlüğü, efendiliği ile tanınan kardeşlerimizsiniz. Aynı zamanda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hemşerisisiniz. Sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu ediyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” diye konuştu.

BALKAN TÜRKLERİNDEN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)
SONER ÇETİN’DEN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE YARDIM ELİ  (11.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  (10.1.2018)