BAŞKAN ÇETİN MİLLİ TENİSÇİYLE KORTA ÇIKTI

GÖSTERİ MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

ÇETİN: GENÇLERİMİZE SPORU SEVDİRMELİYİZ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ABD’de, tenis bursuyla, tam burslu eğitim gören ve spor hayatını sürdüren Milli Tenisçi Mert Zincirli ile gösteri maçı yaptı. Daha önce de milli tenisçiler Çağla Büyükakçay ve İpek Soylu ile korta çıkarak maç yapan Başkan Soner Çetin, Türkan Saylan Spor Tesisleri’ndeki kortta, milli tenisçiyle kıyasıya mücadele etti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in Tenis İl Temsilcisi Feridun Açan, Milli Tenisçi Mert Zincirli’nin ise Tenis Antrenörü Azmi Akkoyun ile partner olduğu çiftler karşılaşması heyecanlı ve keyifli anlara sahne oldu. Yaklaşık 1.5 saat süren gösteri maçından sonra milli tenisçiyi tebrik eden Başkan Çetin, “Genç milli tenisçimiz, harika bir oyun çıkardı. ABD’nin en iyi üniversitelerinden birinde tam burslu olarak okuyan ve aynı zamanda tenis yaşamını sürdüren gencimizi, başarıları ve azminden dolayı kutluyorum. Mert kardeşimizin bu başarısının ailelerimize örnek olmasını istiyorum” dedi.

Tenis sporunun Adana’da iyi yerlere geldiğini dünya çapında başarılı sporcular yetiştirildiğine dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Çağla Büyükakçay, İpek Soylu gibi milli sporcularımız göğsümüzü kabartmıştı. Mert Zincirli kardeşimizin de başarılarını katlamasını temenni ediyoruz. Diğer sporcularımız gibi Mert’in adını da bir spor tesisimize vermek istiyoruz. İnşallah, başarılarıyla göğsümüzü kabartır ve Adanalı tenis sevenler olarak bu mutluluğa ortak oluruz” diye konuştu.

Adana’da 10 dönümlük alan üzerine kurulması planlanan Tenis Akademisi için son aşamalara gelindiğinin müjdesini veren Başkan Çetin, “Adana’dan çok iyi tenis sporcuları yetişiyor. Bu sporda başarılı olan gençlerimizi yetiştirmek ve Adana’nın adını tenis kortlarında duyurmak için başlattığımız Tenis Akademisi projemiz Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kabul gördü. Kısa zamanda, uluslararası standartlardaki kortlarımızda, dünyanın ünlü tenisçilerini ağırlıyor olacağız. Bu da, hem Adana sporuna, turizmine ve ekonomisine katkı sağlayacak” şeklindi konuştu.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)