BAŞKAN ÇETİN’DEN KARNE MESAJI

20 OCAK 2017

BAŞKAN ÇETİN’DEN KARNE MESAJI

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2016-2017 eğitim öğretim yarıyılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çetin, öğrencileri, öğretmenleri ve anne babaları tebrik etti.

KARNE ALAN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Mesajında, 'yorucu' bir eğitim- öğretim yarıyılını geride bırakan öğrencilere, tatilde 'kaliteli vakit' geçirmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Çetin, “2016-2017 yarıyıl eğitim öğretim yılının bugün son zili çaldı. Bugün geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan, dişini tırnağına takarak, evlatlarını okutmak için seferber olan anne babalarının, yurdun dört bir yanında fedakarlık örneği göstererek, yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizin emeği, karnelerle taçlandırıldı. Çocuklarımızın bugün heyecanla ellerinde tuttuğu karneler, geleceğin anahtarı olacaktır” dedi.
Öğrencilerin yarı yıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerini temenni eden Başkan Çetin,

"Karnelerini alan tüm öğrenci kardeşlerime keyifli bir ara tatil diliyorum. Öğrenci kardeşlerim her geçen eğitim- öğretim döneminin ardından ailelerine hayırlı bir evlat ve memleketlerine yararlı birer vatandaş olarak bilgilerine yenilerini katarak geleceğe emin adımlarla ilerlemektedirler. Öğrencilerimizi yetiştiren kıymetli ve cefakar öğretmenlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Öğrenci kardeşlerimin ara tatillerini verimli geçirerek tatil sonrası başlayacak yeni eğitim- öğretim dönemine eksiksiz bir şekilde başlamalarını ümit ediyorum" diye konuştu.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)