ÇUKUROVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOŞUSUNU 'SHARPA' KAZANDI

Çukurova Belediye Başkanlığı Koşusu, önceki akşam Adana Yeşiloba Hipodromu'nda gerçekleşti. Belediye Başkanı Soner Çetin, kum pistte, 1500 metre koşusunda birinciliği kazanan 'Sharpa'nın sahibi Seydi Akyıldırım'a kupasını takdim etti.

Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 5 İngiliz tayının start aldığı Çukurova Belediye Başkanlığı Kupası Koşusu'nu, Bülent Karabağlı'nın yetiştirdiği, Seydi Akyıldırım’ın sahibi olduğu Sharpa, jokeyi Selim Kaya idaresinde 1.34.16’lık dereceyle kazandı. Koşuda, ikinciliği Hearts Reason elde ederken, Babbino koşunun üçüncüsü, Bülent Bey isimli safkan da, tabelanın son sırasını oluşturdu. Koşunun farkları ise uzak – 4 boy – ½ boy şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan safkanın sahibi Seydi Akyıldırım’a kupasını ve çiçeğini Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin verdi. Şeref tribününde gerçekleştirilen kupa törenine, TJK Asli Üyesi Halid Milli ve Adana Hipodrom Müdürü Burhan Şatır ile davetliler katıldı.

YENİ ÖDEME NOKTASI  (18.9.2018)
BAŞKAN ÇETİN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİYLE ÇÖP TOPLADI  (16.9.2018)
YILMAZ GÜNEY’E ÇUKUROVA’DA MUHTEŞEM ANMA  (11.9.2018)
ÇETİN: ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ  (4.9.2018)