SONER ÇETİN PERSONELİNİN SAĞLIĞINI DA DÜŞÜNÜYOR

Çukurova Belediyesi ile Özel Dermancan Tıp Merkezi yapılan protokolle, belediye personeli sağlık ücretlerinden yüzde 20 indirimle yararlanabilecek. Söz konusu protokol, Başkan Soner Çetin ve Dermancan Tıp Merkezi CEO’su Arif Kemal Aktaş tarafından imza altına alındı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye personelinin sağlığını da düşündüğünü ortaya koyan bir protokole imza attı. İmzalanan protokol gereğinde Çukurova Belediyesi personeli Özel Dermancan Tıp Merkezi’nden yüzde 20 indirimli yararlanacak.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile Özel Dermancan Tıp Merkezi CEO’su Arif Kemal Aktaş’ın imzaladığı protokol gereğince Çukurova Belediyesi personeli ile onların eşleri ve çocuklarına muayene ücretlerinde yüzde 20 indirim yapılacak.

Çukurova Belediyesi personelinin indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için belediyeye ait kimlik belgelerinin yanlarında olması gerektiği bildirildi. İmza töreninde, Özel Dermancan Tıp Merkezi İşletme Yöneticisi Vedat Örgen ve Diş Hekimi Soner Üçeş’in de hazır bulunduğu protokol bir yıl süreyle geçerli olacak.

Karikatür Kitabında yerinizi alın  (17.9.2019)
Her şey tertemiz bir Çukurova için  (16.9.2019)
Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler  (9.9.2019)
Yılmaz Güney’in yeleği Soner Çetin’e hediye edildi  (9.9.2019)