MEKTEBİM OKULLARI İLE PROTOKOL

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA YÜZDE 10 İNDİRİM

Çukurova Belediyesi, Mektebim Eğitim Kurumları ile protokol imzaladı. Geçtiğimiz gün imzalanan protokol ile Mektebim Okullarının Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm kampüslerinde yeni kayıtlar için Çukurova Belediyesi çalışanlarına yüzde 10 indirim uygulanacak. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imzalanan protokol için hayırlı olsun dileğinde bulundu.

MEKTEBİM İLE EĞİTİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Çukurova Belediyesi, Mektebim Eğitim Kurumları ile geçtiğimiz gün bir protokol imzaladı. Protokol ile Çukurova Belediyesi personeline Mektebim Eğitim Kurumlarının Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm kampüslerinde yeni kayıtlar için güncel kayıt ücretleri üzerinden yüzde 10 indirim uygulanacak. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz gün Başkanlık Makamında Mektebim Bilfen Okulları'ndan Kurumsal Satış Pazarlama Uzmanı Elif Kurt, Kurucu Temsilci Kamber Kocaöz ve Veli İlişkileri Müdürü Nezir Uce ile Mektebim Eğitim Kurumları ve Çukurova Belediyesi çalışanlarına karşılıklı avantaj sağlayacak protokolü imzaladı.

MEKTEBİM OKULLARINA TEŞEKKÜR

Çukurova Belediyesi çalışanlarının yeni kayıt döneminde Mektebim Okulları'ndan indirimli faydalanabilmeleri için, Çukurova Belediyesi personeli olduğuna dair belge ile kuruma başvurmaları gerekiyor. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Mektebim Bilfen Okulu yetkililerine teşekkür etti. Çetin, ”Personelimize bu protokolün duyurusunu en etkin şekilde yapacağız. Mektebim Okullarına sundukları bu imkan için personelimiz adına çok teşekkür ediyorum.  Bu sevindirici gelişmeye çalışanlarımız da çok mutlu olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)