SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU SONER ÇETİN

BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Spora ve sporcuya verdiği destekle kamuoyunda adından sıkça söz ettiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, hokeyden atletizme kadar sporun çeşitli alanlarında, Türkiye geneli başarılar elde eden Çukurova Akşemsettin Ortaokulu öğrenci ve eğitimcileri ile bir araya geldi. Çocukların ve eğitimcilerin verdiği destek nedeniyle teşekkür ettiği Çetin, “Adana’mızın özellikle de Çukurova ilçemizin bir okulunun başarılı çalışmalara imza atması benim için gurur verici. Başarı ancak çalışmakla olur. Çalışmaktan hiç vazgeçmeyin” dedi.

O OKULDA İLK VURUŞU BAŞKAN ÇETİN YAPMIŞTI

Spora ve sporcuya verdiği destekle takdir toplayan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sporun çeşitli alanlarında birçok başarıya imza atmış Akşemsettin Ortaokulu öğrenci ve eğitimcileri ile bir araya geldi. Hokeyden atletizme kadar sporun çeşitli alanlarında Türkiye geneli başarılar elde eden Çukurova Akşemsettin Ortaokulu öğrenci ve eğitimcileri, kendilerine destek olan Belediye Başkanı Soner Çetin’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Okul Müdürü Sinan Kızartıcı, 3 yıl önce Akşemsettin Ortaokulu’nda ilk vuruşu  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in yaptığını hatırlatarak, “Okula geldiğiniz zaman çim hokey pek bilinmiyordu. Okulda ilk vuruşu siz yapmıştınız. Şu an çim hokeyinde kızlarımız Türkiye 2’ncisi iken, erkekler Türkiye 3’ncüsü. Çim hokeyinde bize alan tahsisi de yaptınız. Çocuklarımız belediyenin sahasını kullanıyorlar. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı okulum ve öğrencilerim adına size çok teşekkür ederim” dedi.

BAŞKAN ÇETİN'DEN METRO TARTIŞMALARINA YANIT  (18.11.2018)
3. Çukurova Karikatür Festivali 1 hafta sonra  (15.11.2018)
BAŞKAN ÇETİN: ATA’MIZIN MİRASLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (9.11.2018)
Adana Çukurova ve Sarıçam İlçesi - Gaziantep Şahinbey İlçesi ve Kırıkkale Yahşihan İlçesinde Bulunan Taşınmazların Özelleştirme İhalesi  (7.11.2018)