ÇETİN YAŞLILAR HAFTASINI KUTLADI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Hasan Balıkçı Emekli Dinlenme Evi'nde yaşlılarla bir araya gelerek günlerini kutladı. Yaşlı vatandaşlara karanfil dağıtan ve hediyelerini veren Başkan Çetin, yaşlı vatandaşların söylediği şiirleri dinledi, şarkılara eşlik etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen ve hayır duasını alan Çetin, "Yaşlılarımızın yaşam sevinci hiç kaybolmasın" dedi.

ÇETİN, EMEKLİ EVİ'NDE YAŞLILARLA BULUŞTU

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Yurt Mahallesi'nde bulunan Hasan Balıkçı Çocuk Parkı ve Emekli Dinlenme Evi'nde yaşlılarla bir araya gelerek vefa örneği gösterdi. Başkan Çetin'i gören yaşlılar büyük mutluluk yaşarken, kendilerini unutmadığı için Çetin'e teşekkür ettiler. Yaşlılara karanfil dağıtıp hediyelerini veren Belediye Başkanı Soner Çetin, yaşlılarla bir süre sohbet etti, taleplerini dinledi.

"GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN GELECEĞE YÖN VEREMEZ"

Yaşlıların okuduğu şiirleri dinleyen ve şarkılara eşlik eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bugün yaşlılarımızla bir araya gelerek onlara moral vermek, yanlarında olmak istedik. "Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Geçmişini bilmeyen geleceğe yön veremez.’ Toplumumuzun temel direği olan yaşlılarımız geçmişle gelecek arasında bize yol gösteren, bize ışık tutan yaşamımızın temel kaynağıdır. Bizler belediye olarak yaşlılarımıza hak ettiği değeri veriyor ve bunun bir görev olduğuna inanıyoruz. Hayatımıza anlam katan büyüklerimize sahip çıkalım; çocuklarımıza örnek olalım" dedi. Yaşlılarla hatıra fotoğrafı çekilen Çetin, "Yaşam sevinciniz hiç kaybolmasın" diyerek yaşlılarla vedalaştı.

ÇUKUROVA'DA 'ŞANSLI' HALK GÜNÜ  (11.7.2018)
ŞEHİTLERİMİZİN ÇOCUKLARINA HER ALANDA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (11.7.2018)
FABRİKA GİBİ MESLEK KURSLARI  (5.7.2018)
BAŞKAN ÇETİN MUHTARLARLA TOPLANDI  (3.7.2018)