SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZA HAYAT SUYU

CAN DOSTLAR BU YAZ DA SUSUZ KALMAYACAK!

Çukurova Belediyesi, yaz aylarındaki kavurucu sıcaklarda su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçede bulunan 185 parka otomatik su kapları yerleştirdi. Çukurova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirdiği otomatik suluklar biter bitmez yeniden doluyor.  Uygulama Çukurova halkı tarafından takdirle karşılanırken Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Hayatı birlikte paylaştığımız küçük dostlarımız susuz kalmayacak” dedi.

SOKAK HAYVANLARINI SICAKTA SUSUZ BIRAKMIYORLAR

Hayatı birlikte paylaştığımız can dostlarımıza yönelik yaptığı çalışmalarla hayvan severler tarafından tam not alan Çukurova Belediyesi, ilçede bulunan 185 parka ve ilçenin çeşitli noktalarına otomatik su kapları yerleştirdi. Yaz aylarının gelmesiyle sokak hayvanlarının su ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba gösteren Çukurova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ilçenin çeşitli noktalarına yerleştirdiği otomatik suluklar biter bitmez yeniden doluyor. Bu proje sayesinde can dostların yaz aylarındaki su sıkıntısının önüne geçiliyor.  Duyarlı vatandaşlar da, belediye ekiplerine destek vererek, sokakta yaşayan kedi ve köpekleri aç ve susuz bırakmıyor. Uygulama Çukurova halkı tarafından takdirle karşılanıyor.

“HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sokak hayvanları  için farklı projeler geliştirdiklerini belirterek, “Tüm canlıların yaşama hakkı var ve yerel yönetimler olarak bizler hemşehrilerimiz kadar can dostlarımızın da iyi bir yaşam sürmesi için çalışmalar yapıyoruz. Ekiplerimiz onların yazın sıcak havada susuz kalmalarını sağlamak için yoğun bir çaba gösteriyor. Duyarlı hemşehrilerimiz de bu çalışmalarımızda bizlere destek veriyor. Sokakta yaşayan can dostlarımıza el birliği ile sahip çıkıyoruz” dedi.

Sevgi ve şefkat anlayışıyla dünya üzerinde hayatı paylaştığımız dostlarımızı koruyup kollamak boynumuzun borcu” diyen Çetin, “Onların ihtiyaçlarını görmezden gelemeyiz. Bu noktada hepimize görev düşüyor. Vatandaşlarımız da apartmanlarının önüne koyacakları bir kap su ile onlara destek olabilir” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)
ÇUKUROVA SAĞLIK GÜNLERİ BAŞLADI  (16.10.2017)