SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR

ÇETİN HER HAFTA 2 MAHALLEDE HALKLA BİRLİKTE
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü toplantısında halkla daha sık iç içe olacaklarını belirterek, "Çukurova'daki tüm mahallelerde halkımızla kucaklaşmak üzere yola çıktık. Artık çok daha fazla sahada halkla birlikteyiz. Haftanın 2 günü sabah 06.00'da tüm ekibimizle birlikte sahada olacağız. Sabah 06.00'da muhtarlıklarda vatandaşlarımızla sohbet edeceğiz. Simidimizi ayranımızı alıp halkın sorunlarını dinleyeceğiz. Biz sadece halk gününde değil her an halklayız” dedi.

“SADECE HALK GÜNÜNDE DEĞİL HER AN HALKLAYIZ”
Seçildiği günden bu yana her hafta aralıksız halk günü yapan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz cuma yine halkla buluştu. Başkan Soner Çetin, halkın sorunlarını ve taleplerini başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte dinledi. 7/24 gece- gündüz demeden çalıştıklarını ve artık daha sık sahada halkla olduklarını söyleyen Başkan Çetin, "Çukurova'daki tüm mahalleleri dolaşmak, halkımızla kucaklaşmak üzere yola çıktık. Bu hafta 100. Yıl Mahallesi ve Mahfesığmaz Mahallesi ile turumuza başladık. Bu gezilerimiz devam edecek” dedi. Halkla iç içe, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik yaptıklarını ve Türkiye'nin her yerinden örnek gösterilen bir belediye olduklarını vurgulayan Çetin, "Bunun dışında haftanın 2 günü sabah 06.00'da tüm ekibimizle birlikte sahada olacağız. Sabah 06.00'da muhtarlıklarda vatandaşlarımızla sohbet edip dertleşeceğiz. Simidimizi ayranımızı alıp vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Biz sadece halk gününde değil her an halklayız” diye konuştu.

AÇILIŞ VE TEMEL ATMALAR BİTMİYOR
Belediyenin rutin hizmetlerinin hız kesmeden devam ettiğini belirten Çetin, “Her mahallemize yapmaya söz verdiğimiz Emekli Dinlenme Evlerinin yapımı Güzelyalı, Karslılar ve Yurt Mahallelerinde sürüyor. Kurttepe Mahallemizde Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi, Huzurevleri Mahallesinde Kapalı Semt Pazarı yapım çalışmaları devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Bülent Ecevit Sanat Parkı da dahil olmak üzere 10 ayrı parkı bitirmek için son sürat çalışıyorlar” bilgisini verdi. Halk Günü'ne katılan vatandaşları her salı yaptıkları açılışlara davet eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Açılış ve temel atmalar bitmiyor. Her salı açılış her perşembe temel atma töreni yapmaya devam ediyoruz. Açılışlarımıza semt sakinleri vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. 17 Ekim Salı günü saat 17.30’da Fadıl, Kaşoba ve Dörtlerde modern muhtarlık binası ve iletişim merkezinin açılışını yapacağız. Tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

BAŞKAN SONER ÇETİN GÜNEŞ DOĞMADAN HALKLA BULUŞUYOR  (23.10.2017)
BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)