Çukurova Belediyesi’nden örnek alınacak bir proje

okak hayvanları için kısırlaştırma merkezi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, periyodik olarak yapılan kedi maması dağıtımında, hayvan severlere önemli mesajlar verdi. Kedi temalı bir park kurulacağını belirten Başkan Çetin, “Bu parkın içinde kediler için bir kısırlaştırma merkezi olacak. Sanıyorum, bu konularda çalışma yürüten tek ilçe belediyesiyiz” dedi.

Çukurova Belediyesi’nin periyodik olarak gerçekleştirdiği kedi maması dağıtımı yapıldı.

Çukurova Belediyesi bahçesinde yapılan mama dağıtımı sırasında hayvan severlere seslenen Başkan Soner Çetin önemli mesajlar verdi. Hayvan severlere mama desteğinin imkanlar elverdiğince yapıldığını ve bundan sonra bu uygulamanın sürdürüleceğini belirten Başkan Soner Çetin, “Hayvanlar insanların can yoldaşları. Bu konuda her bireyin ve kurumun duyarlı olması gerekiyor” dedi.

KEDİ PARKI KURULACAK

Veteriner Müdürlüğü’nün yeniden yapılandırıldığını, hayvanlara anne şefkati ile yaklaşılması için kadın Başkan Yardımcısı Azime Kocacık’a bağlandığını, müdürlüğe de Bahar Karabulut’un getirildiğini açıklayan Başkan Soner Çetin, “Hayvan severler çok önemli bir görev üstlenmişler. Biz de onlara destek olmaya çalışıyoruz. Kedi temalı bir park yapacağız. Bu parkın içinde kediler için bir kısırlaştırma merkezi olacak. Bu tür çalışmalar yürüten tek ilçe belediyesiyiz. Bu çalışmamızın da örnek olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

SONER ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Çetin’in konuşmasının ardından hayvan severlere mama dağıtımı gerçekleştirildi. Başkan Soner Çetin, hayvan severlere mamaları kendi elleriyle dağıtırken, hayvan severler de bu duyarlılığından dolayı kendisine teşekkür etti. Hayvan severler, mama dağıtımı sırasında Başkan Çetin’le hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karikatür Kitabında yerinizi alın  (17.9.2019)
Her şey tertemiz bir Çukurova için  (16.9.2019)
Çukurova Kent Konseyi’nden yeni projeler  (9.9.2019)
Yılmaz Güney’in yeleği Soner Çetin’e hediye edildi  (9.9.2019)