HALK ARENASI YİNE ÇUKUROVA’DA

ÇUKUROVA HALK ARENASINI VE YILMAZ ÖZDİL’İ AĞIRLIYOR

Halk TV’de ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran, Türkiye’nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu 'Halk Arenası' bu hafta yine Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sevenleriyle buluşuyor. Ülkenin en çok okunan köşe yazarı cesur kalem Yılmaz Özdil'in konuk olacağı ‘Halk Arenası' 12 Ocak Cuma günü saat 21.00’de Orhan Kemal Kültür Merkezi’nden canlı yayınla yayınlanacak.

USTALAR ÇUKUROVA’DA BULUŞUYOR

Cuma günlerinin vazgeçilmez ekran klasiği 'Halk Arenası' bu hafta Çukurova’dan canlı yayınlanacak. Türkiye'nin en güvenilir kişisi Uğur Dündar'la ‘Halk Arenası' Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nden ekranlara gelecek. Çukurova Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek program 12 Ocak Cuma günü saat 21.00’de başlayacak. Uğur Dündar canlı yayında, Türkiye’nin en çok okunan kalemlerinden, Gazeteci-Yazar Yılmaz Özdil’i konuk edecek. İki usta gazeteci ülke gündeminin nabzını tutacak, siyasi ve güncel konular üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulunacak. Yayın halka açık ve ücretsiz olacak.

“MÜCADELECİ VE KARARLI İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Halk Arenası” programını ilçede konuk etmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu bu zor koşullarda; bağımsız, laik ve demokratik Türkiye özlemini her programında dile getiren usta gazeteci Uğur Dündar’ın sunacağı ‘Halk Arenası” programını bir kez daha Adanalı yurttaşlarımızla canlı olarak buluşturacak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Cesur kalem Yılmaz Özdil’in konuk olacağı program ülke gündemine yön verecek” dedi.Türkiye’nin Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil gibi mücadeleci ve kararlı insanlara ihtiyaç duyduğu en önemli bir süreçten geçtiğini belirten Çetin, halka açık yayını izlemek isteyen herkesi 12 Ocak’ta Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’ne davet etti.

YENİ ÖDEME NOKTASI  (18.9.2018)
BAŞKAN ÇETİN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİYLE ÇÖP TOPLADI  (16.9.2018)
YILMAZ GÜNEY’E ÇUKUROVA’DA MUHTEŞEM ANMA  (11.9.2018)
ÇETİN: ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ  (4.9.2018)