ÇUKUROVA GAZETECİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ANADOLU GAZETECİLERİ HİZMETLERE HAYRAN KALDI

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu 53. Başkanlar toplantısı kapsamında Adana’ya gelen gazeteciler Çukurova ilçesini gezdi. Emekli Dinlenme Evlerini, Semt Kreşlerini, Jurassic Parkı, Hayal Park’ı gezen gazeteciler yapılan hizmetlere hayran kaldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen kıymetli gazetecilerimizi ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Misafirlerimize Çukurova’mızı en iyi şekilde anlatıp, onlara misafirperverliğimizi de gösterme fırsatı bulduk” dedi.

GAZETECİLER ÇUKUROVA’YI GEZDİ

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Gazeteciler Fedarasyonu 53. Başkanlar toplantısı kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından Adana’ya gelen gazeteciler, Çukurova ilçesini gezdi. Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Selek’in eşlik ettiği geziye katılan gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçeyi dolaştı. Çukurova ilçesinde yeni yapılan tesisleri de gezme olanağı bulan Anadolu gazetecileri, Emekli Dinlenme Evlerini, Semt Kreşlerini, Jurassic Parkı ve Hayal Parka gittiler. Hizmetleri yerinde gören ve inceleyen gazeteciler, beğenilerini dile getirerek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

“ÇUKUROVA’MIZI EN İYİ ŞEKİLDE ANLATTIK”

Türkiye'nin dört bir yanından gelen gazetecileri Çukurova Belediyesi olarak konuk etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Gazeteci dostlarımıza kısıtlı vakitleri içerisinde ilçemizdeki Emekli Dinlenme Evlerini, Semt Kreşlerini, Jurassic Parkı, Spor Salonunu ve Yüzme Havuzumuzu gezdirme fırsatımız oldu. Kıymetli gazetecilerimizi ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduk. Misafirlerimize Çukurova’mızı en iyi şekilde anlatıp, onlara misafirperverliğimizi de gösterme fırsatı bulduk. Arkadaşlarımız Çukurova’yı hem tanımış hem de gezmiş oldular ve bu geziden çok memnun kalarak şehirlerine döndüler” dedi.

ÇUKUROVA'DA 'ŞANSLI' HALK GÜNÜ  (11.7.2018)
ŞEHİTLERİMİZİN ÇOCUKLARINA HER ALANDA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (11.7.2018)
FABRİKA GİBİ MESLEK KURSLARI  (5.7.2018)
BAŞKAN ÇETİN MUHTARLARLA TOPLANDI  (3.7.2018)