ÇUKUROVA’DA İFTAR PROGRAMLARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

ÇUKUROVALI İFTAR SOFRASINDA BULUŞUYOR

Çukurova Belediyesi’nin geleneksel olarak mahallelerde düzenlediği iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Önceki gün 100. Yıl Mahallesi Semt Pazarında gerçekleşen iftar programına Çukurova halkı yoğun ilgi gösterdi.  Programa katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İftar sofralarımız sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor” dedi.

ADANA (       ) - Çukurova Belediyesi, ilçe genelinde kurduğu iftar çadırlarıyla, Ramazan ayında vatandaşlara hizmet veriyor.  Her gün 5 çeşit yemek verilen iftar çadırlarına Çukurova halkı yoğun ilgi gösteriyor.

Çukurova Belediyesi’nin geçtiğimiz gün 100. Yıl Mahallesi’nde kurduğu iftar çadırında binlerce vatandaş orucunu açtı. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova  Belediye Başkanı Soner Çetin de kurulan iftar çadırlarında halkla birlikte orucunu açıyor. 100. Yıl Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katılan Başkan Soner Çetin’e mahalle muhtarları, başkan yardımcıları, birim müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.

“SOFRALARIMIZ KARDEŞLİĞİ PAYLAŞIMI ARTIRIYOR”

Sohbet ortamında gerçekleşen iftar programında Başkan Çetin, mahalle sakinlerinin Ramazanını tebrik ederek, “Ramazan tüm insanlığa, bolluk, bereket ve kardeşlik duygularını getiren bir ay. Bu yıl da, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde her akşam bir mahallede oluyor, vatandaşlarımızla aynı sofrada buluşuyoruz. Paylaşmanın yanı sıra, vatandaşlarımızı dinliyor, onlarla kucaklaşıyor, hep birlikte oruçlarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu buluşmalarımız sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile oluyor” dedi.
Vatandaşlar, iftar sofraları için Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

YENİ ÖDEME NOKTASI  (18.9.2018)
BAŞKAN ÇETİN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİYLE ÇÖP TOPLADI  (16.9.2018)
YILMAZ GÜNEY’E ÇUKUROVA’DA MUHTEŞEM ANMA  (11.9.2018)
ÇETİN: ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ  (4.9.2018)