BAŞKAN ÇETİN İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

HAYIRSEVERLERLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ BU BANKADA BULUŞUYOR

Çukurova Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmayı sürdürüyor. Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sorumlu ekiplerle beraber, periyodik aralıklarla ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretlerde bulunarak; gıda, giysi, kırtasiye ile temizlik ve medikal malzemelerinin dağıtımını yapıyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sosyal belediyecilik çalışmalarımızın önemli halkalarından biri olan Gıda Bankamız ve Hayır Çarşımız ile hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyoruz. İhtiyaç sahibi hemşehrilerimize destek olmaya çalışıyoruz. Zorlukları, darlıkları beraber aşmak; güçlükleri hep beraber yenmek için sosyal belediyecilik anlayışı içinde, büyük bir gönül seferberliği yürütüyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇETİN’DEN BİR SOSYAL PROJE DAHA

Göreve geldiği günden bu yana başlattığı sosyal projelerle gündemden düşmeyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gıda Bankası, Hayır Çarşısı, Giysi Toplama Projesi ile hayırseverlerle halk arasında köprü oluyor. Bu gönül köprüsüne bir yenisini daha ekleyen Başkan Soner Çetin, beyaz eşya başta olmak üzere ev eşyalarını yenileyen vatandaşlardan toplanan kullanılabilir eşyaları da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bunun için özel bir çalışma yürüten Başkan Çetin, “Halkımızın her türlü ihtiyacını karşılayabilmek adına, hayırseverlerimizle halkımız arasında köprü oluyoruz. Bu anlamdaki projelerimize de, her geçen gün bir yenisini eklemenin gururunu yaşıyoruz. Hayırseverlerimizden toplanan kıyafet, ayakkabı, mobilya gibi kullanılmayan eşyalar ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor” diye konuştu.

“GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURUYORUZ”

Çukurova Belediyesi kısa bir süre önce hayırseverler tarafından ulaştırılan ikinci el ev eşyalarını, daha önceden tespiti yapılan ihtiyaç sahiplerine dağıtımını gerçekleştirdi. Belediye Evleri Mahallesi, Yurt Mahallesi ve Mahfesığmaz Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahiplerine bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın, soba, halı, yemek masası, çalışma masası, sandalye, sehpa yardımı belediye görevlileri tarafından ulaştırıldı. Yardım desteğinde bulunan hayırseverlere teşekkür eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ilçedeki tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıldığını belirtti.

BAŞKAN SONER ÇETİN GÜNEŞ DOĞMADAN HALKLA BULUŞUYOR  (23.10.2017)
BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)