Başkan Çetin ilk iftarını Belediyeevleri’nde açtı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mübarek Ramazan ayının ilk iftarını Belediyeevleri Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle birlikte açtı. Semt pazarında kurulan iftar sofrasına vatandaşlarla birlikte oturan Başkan Çetin, Ramazan ayının ülkemize ve insanlığa bereket, huzur ve barış getirmesini diledi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Ramazan ayının ilk iftarını Belediyeevleri Mahallesi’nde açtı.

Çukurova Belediyesi tarafından Belediyeevleri Mahallesi Semt Pazarında kurulan iftar sofranda yerini alan Başkan Soner Çetin, ilk iftarı mahalle sakinleriyle birlikte dualar eşliğinde açtı.

İftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden ve Ramazan ayının mübarek olması temennisinde bulunan Başkan Soner Çetin, “Ramazan ayı Adana’mıza, ülkemize ve insanlık alemine bereket, huzur ve barış getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Başkan Soner Çetin, mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programının vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Çukurova Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün Çukurova’nın ayrı bir mahallesinde iftar sofrası kuracak.

“Kurtuluş meşalesi 19 Mayıs’ta yakıldı”  (19.5.2019)
Mola Evi projesi start alıyor  (19.5.2019)
Şampiyonlar madalyalarını Başkan Çetin’den aldı  (19.5.2019)
“Emekli Dinlenme Evleri Türkiye’ye örnek oldu”  (14.5.2019)