GEZİCİ EKİP SORUYOR BAŞKAN ÇETİN ÇÖZÜYOR

27 ARALIK 2016

BAŞKAN ÇUKUROVA’YI DİNLİYOR

GEZİCİ EKİP SORUYOR BAŞKAN ÇETİN ÇÖZÜYOR

Çukurova Belediyesine bünyesindeki “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” ekibi saha çalışmalarına son hızıyla devam ediyor.  Özel ekip, Çukurova ilçesine bağlı 27 mahalleye tek tek giderek sorunları dinliyor, sorunlar ilgili birimlere iletilmek suretiyle çözüme kavuşturuluyor. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Başkan Çukurova'yı Dinliyor ekibimiz, tüm mahallelerde yaşanan sorunları ve önerileri raporlar halinde bana sunuyor. Sorunları anında çözüme kavuşturuyoruz. Biz, herkesi, her kesimi dinliyoruz. Gerçek anlamda Başkan Çukurova'yı dinliyor” dedi.

ADANA (          ) - Çukurova Belediyesine bünyesindeki “Başkan Çukurovayı Dinliyor” ekibi Çukurova’da çalmadık tek kapı bırakmıyor. Saha çalışmalarına son sürat devam eden ekip, Çukurova’yı karış karış gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini not alan “Başkan Çukurova’yı Dinliyor” ekibi, talepleri ilgili müdürlüklere ileterek, sorunların çözülmesini sağlıyor. Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren ekibin gün sonunda çıkardığı talepler, rapor halinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e sunuluyor. Ekibin sunduğu raporlarda, vatandaşların Başkan Çetin’e “Hizmetlerinizden memnunuz, çalışmalarınız çok güzel’’ diyerek teşekkür ettiği de görülüyor.

“ÇUKUROVA’NIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ”

“Başkan Çukurova’yı Dinliyor” projesini çok önemsediğini ifade eden Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ekibimiz tüm mahallelerde yaşanan sorunları ve önerileri raporlar halinde bana sunuyor. Biz herkesi, her kesimi dinliyoruz. Gerçek anlamda Başkan Çukurova'yı dinliyor. Çukurova’da 400 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Keşke imkan ve zaman olsa da, her vatandaşımla görüşüp dertleşebilsem. Ama Başkan Çukurova’yı Dinliyor ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz” dedi.
“Bizim belediyecilik anlayışımız halka dokunan, halkın içinde bulunan, halkın sorunlarını çözmeye endeksli sosyal belediyecilik anlayışı” diyen Başkan Çetin, “Biz Çukurova'nın çehresini değiştirmek için, daha çağdaş bir kent için, halkımızın bize duyduğu güvenin hakkını vermek için çalışıyoruz” diye konuştu.

ÇATKAPI ZİYARETLER MUTLU EDİYOR
Gezici ekibin halk anketi çalışmalarına da katılarak, çatkapı ziyaretlerde bulunan Başkan Soner Çetin, mahallelerde çalışma yapan ekibe haber vermeden gittiği bölgede, kendi seçtiği konuta girerek, halkın evine misafir oluyor. Belediye Başkanı Soner Çetin’i karşısında gören ev hanımları şaşkınlığını gizleyemiyor. Çatkapı ziyaretlerinde, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Çetin, ekibe not ettirdiği sorunları en kısa zamanda çözüme kavuşturuyor.

BAŞKAN ÇETİN SİTENİN SORUNUNU DA ÇÖZDÜ  (18.1.2017)
ÇETİN 12 EYLÜL'ÜN SUNUCUSUNU UNUTMADI  (17.1.2017)
BAŞKAN ÇETİN HALK GÜNÜ'NDE KONUŞTU  (15.1.2017)
BAŞKAN SONER ÇETİN’DEN ÇOCUKLARA KAR SÜRPRİZİ  (13.1.2017)