BAŞKAN SONER ÇETİN ZABITA HAFTASINI KUTLADI

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 192. Zabıta Haftası nedeniyle zabıtaların haftasını kutladı. Belediye Zabıta Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Soner Çetin, tek tek zabıta personeli ile tokalaşarak, haftalarını kutladı. Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına seslenen Başkan Çetin, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirterek; “Sizler bu yüzden çok önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Sizler Çukurova’nın kalbisiniz” dedi.

“ÇUKUROVA’NIN KALBİ SİZLERSİNİZ”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Zabıta haftası nedeniyle belediye zabıta personelini ziyaret ederek Zabıta Haftasını kutladı. Personel ile tek tek tokalaşan Başkan Soner Çetin, burada yaptığı konuşmada Zabıta personeline seslendi. Çetin, “Belediye denilince ilk akla gelen sizlersiniz. Çukurova’nın kalbi, atardamarları, gülen yüzleri sizlersiniz. 192 yıllık bir teşkilattan bahsediyoruz. Görev ve sorumluluklarınız sizlere önemli yükler getiriyor. Bu yüklerin altında kalmadan, özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışmaya devam edeceğinizi biliyorum. Umarım hepimiz için güzel şeyler olur. Siz değerli Zabıta arkadaşlarımın Zabıta haftasını ve Zabıta teşkilatının 192’nci kuruluş yıldönümlerini kutluyorum. Görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. Başkan Soner Çetin, Zabıta Müdürü Cengiz Aydoğdu’ya çiçek vererek tüm personele emekleri için ayrı ayrı teşekkür etti.

BAŞKAN ÇETİN'DEN METRO TARTIŞMALARINA YANIT  (18.11.2018)
3. Çukurova Karikatür Festivali 1 hafta sonra  (15.11.2018)
BAŞKAN ÇETİN: ATA’MIZIN MİRASLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (9.11.2018)
Adana Çukurova ve Sarıçam İlçesi - Gaziantep Şahinbey İlçesi ve Kırıkkale Yahşihan İlçesinde Bulunan Taşınmazların Özelleştirme İhalesi  (7.11.2018)