KESKİN: SONER ÇETİN ZORU BAŞARDI

30 OCAK 2017

KESKİN: SONER ÇETİN ZORU BAŞARDI

“BAŞARILARI BENİ GURURLANDIRIYOR”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’ toplantılarında bu hafta, Türk siyasetinin önemli isimlerinden CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin’in konuk etti. Keskin, halk günü uygulaması hakkında kısa bilgi veren Başkan Soner Çetin’i kutlayarak, “Soner Çetin zoru başararak bizi gururlandırdı. Yerel yöneticilerimizin başarısı bizleri de mutlu ediyor” dedi.

“EN MUTLU OLDUĞUM YER BURASI”
Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bir halk gününde daha halkın karşısına çıktı. Bu hafta gerçekleştirilen halk gününde, bir sürpriz konuk vardı. CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin, bazı özel programlarını gerçekleştirmek için geldiği Adana’da, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in, 3 yıldır, her hafta aralıksız gerçekleştirdiği halk gününü takdir etti. Yerel yönetimlerde, seçilmenin değil, görevi başarı ile yürütmenin zorluğuna dikkat çeken Keskin, “Belediye Başkanımız Soner Çetin, bu zorlu görevi, layıkıyla yerine getirip, göğsümüzü kabartıyor. Kendisinin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. Çalışmaları nedeniyle de belediye başkanımızı kutluyorum” diye konuştu.

“HALKIN KARŞISINA ÇIKMAK CESARET İŞİ”
Göreve geldiği 2 Nisan 2014’ten sonraki ilk Cuma başlattığı halk günü toplantılarını, bugüne kadar aralıksız sürdürmenin gururunu yaşadığını belirten Başkan Soner Çetin, şöyle devam etti:
“Halkımıza, göreve gelmeden söz verdik. Her hafta bürokratlarımızla karşınızda olacağız dedik. Bu sözümüzün arkasında durmanın gururunu yaşıyoruz. Herkes, birkaç toplantıdan sonra, bunun sürdürülemeyeceğini düşündü ama biz her hafta halkımızın sorunlarını dinleyip, çözümler ürettik. Sorunları azaltarak devam ettirdiğimiz halk günlerinde, halkımızla, dertlerimizi, sevinçlerimizi, üzüntülerimize de paylaşıyoruz. Bu toplantılar, sorun toplantıları olmaktan çıktı, dost toplantılarına dönüştü. Benim, belediye başkanlığı görevinden en çok zevk aldığım anlar, halkımızla biraraya geldiğim zamanlandır.”

BAŞKAN SONER ÇETİN GÜNEŞ DOĞMADAN HALKLA BULUŞUYOR  (23.10.2017)
BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)