ÇUKUROVA PERSONELİNE EĞİTİM İNDİRİMİ

BAŞKAN ÇETİN ÇALIŞANLARININ HER ZAMAN YANINDA

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Harward College ve Öğrenen Gençler Etüt Merkezi ile imzaladığı protokollerle, çalışanlarının çocukları için indirimler sağladı. Başkan Çetin, Harward College'de yüzde 30, Öğrenen Gençler Etüt Merkezi'nde ise çalışanların çocuklarına yüzde 50 indirim yapılacağını duyurdu.

Eğitimin önemine değinen ve artan eğitim masrafları için personeline katkıda bulunan eğitim merkezlerine teşekkür eden, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Harward College Kurucuları Dilaver Aşçıeli ile Fatma Aşçıeli'yle imzaladığı protokolle, personel çocuklarının kayıtlarında yüzde 30, Öğrenen Gençler Etüt Merkezi Sahibi Saime Karanfildağı ile imzaladığı protokolle ise yüzde 50'lik ücret avantajının sağlandığını belirtti.
Başkan Soner Çetin, eğitim kurumlarına, Çukurova Belediye çalışanlarına sağladıkları bu önemli imkandan dolayı teşekkür ederek, bu indirimlerin personeli hassasiyetle duyurulacağını kaydetti. Başkan Çetin, personeline sağladığı sosyal imkanlarla kamuoyunun da takdirini toplarken, eğitim kurumları ile imzaladığı protokollerle de, çalışanlarına destek olmayı sürdürüyor.

BAŞKAN ÇETİN'DEN METRO TARTIŞMALARINA YANIT  (18.11.2018)
3. Çukurova Karikatür Festivali 1 hafta sonra  (15.11.2018)
BAŞKAN ÇETİN: ATA’MIZIN MİRASLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (9.11.2018)
Adana Çukurova ve Sarıçam İlçesi - Gaziantep Şahinbey İlçesi ve Kırıkkale Yahşihan İlçesinde Bulunan Taşınmazların Özelleştirme İhalesi  (7.11.2018)