ÇETİN’DEN VOLEYBOL TAKIMINA MALZEME DESTEĞİ

01 ŞUBAT 2017

ÇETİN’DEN VOLEYBOL TAKIMINA MALZEME DESTEĞİ

SPORCULARDAN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Spora, özellikle amatör spor kulüplerine verdiği destekle sık sık gündeme gelen Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İmamoğlu İlçesi'ndeki İstiklal Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı'na spor malzemesi yardımında bulundu. Başkan Çetin, Okullararası Yıldız Kız Voleybol Turnuvası'nda Adana 2’ncisi olan takıma başarılar diledi. Sporcular Başkan Çetin’e destekleri için teşekkür etti.

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ÇETİN

Spora ve özellikle amatör spor kulüplerine verdiği destekle sık sık gündeme gelen Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin sporun ve sporcunun dostu olduğunu her fırsatta gösteriyor. Başkan Çetin bu kez İmamoğlu İlçesi'ndeki İstiklal Ortaokulu Bayan Voleybol Takımı'na spor malzemesi yardımında bulundu. Sporcularla sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Çetin, “Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız” dedi.

SPORCULARDAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Malzeme ihtiyacı olan spor kulüplerine her sene destekte bulunduklarını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sporcularımızın her zaman yanındayız. Spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Çetin, “Okullararası Yıldız Kız Voleybol Turnuvası'nda Adana 2’ncisi olan takıma başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki, bugün burada beraber olduğumuz sporcu kardeşlerimizin arasından da çok değerli sporcular çıkacak; hem Adana’mızı, hem de Türkiye’mizi, dünyada temsil edecek” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Çetin, sporculara malzemelerini dağıttı. Sporcular, Başkan Çetin’e yardımlarından ötürü teşekkür etti.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)