ÇETİN ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

BAŞKAN ÇETİN HUZUREVLERİ MAHALLESİ’NDE

ÇETİN ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ

HUZUREVLERİ SU OYUN PARKI AÇILIYOR

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri mahallesine giderek, yapımı devam eden Huzurevleri Kapalı Semt Pazarı ile Su Oyunları Parkı’nı yerinde denetledi. Ekiplerden bilgi alan Başkan Çetin, “Çok yakın zamanda Huzurevleri mahallemiz, dört gözle beklediği kapalı semt pazarına kavuşacak. 9 Haziran Cuma günü ise Su Oyunları Parkımızın açılışını yapacağız. Çukurova halkı, hizmetlerin en iyisine layık. Belediyemiz imkanlarıyla, en kaliteli hizmeti halkımıza götürme çabası içerisindeyiz” dedi.

HUZUREVLERİ SEMT PAZARINA KAVUŞUYOR

Çukurova ilçesindeki sorunları ve hizmetleri denetlemek için halkın arasından çıkmayan ve vatandaşın isteklerini yerinde dinleyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yapım aşamasında olan Huzurevleri Mahallesi Semt Pazarı'nı inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Semt halkının uzun süredir beklediği Huzurevleri Kapalı Semt Pazarı’nın yapım çalışmalarının, hız kesmeden, son sürat devam ettiğini aktaran Belediye Başkanı Soner Çetin, “Açık pazardan dolayı, vatandaşımız ve esnafımız çok sıkıntı yaşıyor. Pazarcı esnafından tek kuruş almadan, belediyemizin kendi imkanları ile bu pazarı yapıyoruz. Ekiplerimiz, aylardır hummalı bir şekilde çalışıyor. Çok yakında pazarımızın açılışını yapacağız. Adana’nın en modern, en çağdaş, en şık pazar yerini Huzurevleri Mahallesi’ne kazandıracağız” dedi.

SU OYUN PARKI 9 HAZİRAN CUMA GÜNÜ AÇILIYOR

Pazar yeri denetiminin ardından, yine Huzurevleri Mahallesi’nde yapımına devam edilen Su Oyunları Parkı'nda incelemelerde bulunan Başkan Çetin, “Çocuklarımızın gönüllerince eğlenerek vakit geçireceği, Su Oyunları Parkı’nı yapıyoruz. Çocuklarımız da, aileleri de çok mutlu olacak. 9 Haziran Cuma günü bu parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz. Açılışa tüm halkımızı bekliyorum” dedi. Çukurova’da, tarihinin en fazla parkını sıfırdan yaptıklarını vurgulayan Çetin, “Mevcut yıpranmış parkları da yeniden onararak, halkımızın hizmetine sunduk. Çukurova halkı hizmetlerin en iyisine layık. Belediyemiz imkanlarıyla en kaliteli hizmeti halkımıza götürme çabası içerisindeyiz” diye konuştu. Mahalleye ve ilçeye yaptığı hizmetler nedeniyle Çetin’e teşekkür eden Huzurevleri Mahalle Muhtarı Mustafa Karaçor, “Başkanımızdan çok memnunuz. Huzurevleri sakinleri adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

BAŞKAN SONER ÇETİN GÜNEŞ DOĞMADAN HALKLA BULUŞUYOR  (23.10.2017)
BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)