BAŞKAN ÇETİN ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

23 OCAK 2017

BAŞKAN ÇETİN ÖĞRENCİLERE KİTAP HEDİYE ETTİ

KÖY OKULLARINDA KİTAP ŞENLİĞİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, daha önce köy olan Topalak ve Dörtler mahallelerindeki ilkokulda okuyan öğrencilere kitap hediye etti.
Adana’nın Merkez Çukurova ilçesi, Topalak ve Dörtler mahallesinde düzenlenen kitap şenliğine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, öğrencilerle buluştu. Çukurova Kent Konseyi’nin düzenlediği kitap şenliğinde, öğrencilerle sohbet eden Başkan Çetin, çocuklara kitaplar hediye etti.

ÖZET ÇIKARAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
Okul Müdürü Şefika Aslan'ın ev sahipliğinde öğretmenler ve öğrencilerle sohbet eden Başkan Çetin, her öğrenciye 4 ayrı hikaye kitabı dağıtıp, "Ara tatilde bu kitapları okumanızı istiyorum. Kitaplardan birisinin özetini hazırlayan öğrencilere ise bir dahaki gelişimizde hediyelerimiz olacak" diyerek öğrencileri motive etti.

Kitap şenliğinin gerçekleşmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren öğretmenler, "Ülkemizin geleceği için çocukları iyi eğitmekten başka bir yol yok" diyerek, bu konuda her zaman kendilerini destekleyen Başkan Çetin'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

3. Uluslararası Çukurova Karikatür Festivali Kasım’da  (9.10.2018)
Başkan Çetin Mevlana’yla seslendi:  (7.10.2018)
BAŞKAN ÇETİN: KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDUK  (5.10.2018)
BAŞKAN ÇETİN ABLASI İÇİN MEVLİT OKUTTU  (4.10.2018)