SALBAŞ’A DÜĞÜN SALONU VE MUHTARLIK İLETİŞİM MERKEZİ

BAŞKAN ÇETİN: DÜĞÜN SALONU ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Salbaş’ta yapılan düğün salonu ve muhtarlık iletişim merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Salbaş’a verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini belirten Başkan Çetin, “Halkımızın hizmetine sunduğumuz bu salonumuz, tamamen ücretsiz olacak” dedi.

“BAŞKAN ÇETİN HER YERE YETİŞİYOR”

Salbaş’taki hizmetlerin açılışında konuşan Yeni Mahalle Muhtarı Mustafa Evren, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür ederek, “Başkanımız Soner Çetin, sadece Çukurova’ya değil, Ceyhan’a da, Kozan’a da, Saimbeyli’ye de, Feke’ye de, Aladağ’a da Pozantı’ya da yetişiyor. Başkanımız Adana’nın  dört bir yanına hizmet götürüyor. Bunu yaparken de, kendi ilçesindeki hizmetlerini aksatmıyor. Başkanımıza, bize gösterdiği ilgi ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“HALKIMIZIN HİZMETKARIYIM”

Göreve geldiği günden bu yana, Çukurova’da yoğun çalışmalar yaptığını dikkat çeken Başkan Soner Çetin, “Siz değerli Salbaş halkına verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Salbaş Stadyumu’nu baştan aşağı yeniledik. Şu anda, nizami ölçülerde, Çukurova’nın tek stadı Salbaş’ta, mevcut parklarımızı yeniledik. Düğün salonu sözümüzü bugün yerine getiriyoruz. Muhtarlarımıza, sizlere daha iyi hizmet verebilmeleri için yeni bina inşa ettik. Şimdi size bir sözüm daha var. Çok yakın zamanda buraya Adana’nın en modern kesimhanesini kuracağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Düğün salonumuz, siz değerli halkımıza hizmet verecek. Tabi, buranın masrafı olacak. Bu masraflar için sembolik bir ücreti birlikte belirleyelim mi? Düğün yapmak isteyenler için 200 lira olsun mu ücret?” deyince Salbaş halkı Başkan Çetin’i alkış yağmuruna tuttu. Başkan Çetin sözlerine, “Ben halkımın sırtına hiçbir zaman yük olacak işler yapmadım, yapmam da, düğün salonu masraflarını cebimden öderim, yine de halkıma ücret ödetmem” dedi. Başkan Çetin’in bu sözleri Salbaş halkı tarafından ayakta alkışlandı.

Başkan Çetin, konuşmasının ardından,  Çukurova İlçe Başkanı Yüksel Erdoğan, Seyhan İlçe Başkanı Abeydullah Kolcu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve halkın katılımıyla, hizmet binalarının açılışı yaptı.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)