YÖRÜK DERNEKLERİNDEN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN ÇETİN’E KEFİYE GİYDİRDİLER

ÇETİN’DEN KONGRE MERKEZİ MÜJDESİ

Çukurova ve Havalisi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Demir ve Adana’da bulunan Yörük Dernekleri Başkanları, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e ziyarette bulundu. Dernek başkanları, yörük şölenine yaptığı katkı ve katılımı için Çetin’e teşekkür ederek, yöresel kıyafet olan ‘kefiye’ armağan ettiler. Adana’da bulunan Yörük Dernekleri Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Çetin,  dernek başkanlarına yakın zamanda temeli atılacak ‘Kongre Merkezi’ projesi hakkında bilgi verdi. Çetin, “Yakın zamanda temelini atacağımız ve inşallah görev süremiz bitmeden tamamlayacağımız bir Kongre Merkezi projemiz var. Yapacağımız Kongre Merkezi’nde 50 dernek için de yer ayıracağız” dedi.

ADANA (       ) - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Çukurova ve Havalisi Yörük Türkmen Dernekleri ile bir araya geldi. Çukurova ve Havalisi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Demir ve Adana’da bulunan Yörük Dernekleri Başkanlarını makamında ağırlayan Çetin, dernek başkanlarına ziyaretleri için teşekkür etti. Yörük şölenine katılımı ve katkıları nedeniyle teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade eden Çukurova ve Havalisi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Demir, “Yakın dönemde çok güzel bir şölen gerçekleştirdik. Şölenimizde Türkistanlıları, Balkan Boşnaklarını, Azerbaycanlıları tüm kesimleri davet ettik. Şölende kültürler tanıtıldı, hepimiz bilmediklerimizi öğrendik ve çok güzel bir kültür birliği sağladık. Şölenimize katılımı ve katkısı için Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetin’e de çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“ADANA’YA KONGRE MERKEZİ KAZANDIRACAĞIZ”

Adana’da bulunan Yörük Dernekleri Başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Soner Çetin, dernek başkanlarına ‘Kongre Merkezi’ projesi hakkında bilgi verdi. Derneklere ait bir yerin ve toplantı salonlarının da olacağı bir Kongre Merkezi projesinin olduğunu aktaran Çetin, “Yakın zamanda temelini atacağımız ve inşallah görev süremiz bitmeden tamamlayacağımız bir Kongre Merkezi projemiz var. Yapacağımız Kongre Merkezi’nde, 50 dernek için de yer ayıracağız.  Hem de derneklerimize bir toplantı salonu yapacağız. Harika bir şey olacak. Hem de derneklerimizi kira derdinden kurtarmış olacağız.  Bu bizim yapacağımız en değerli hizmetlerden biri olacaktır. 2 bin 500 kişilik oturma kapasiteli muazzam bir salon, büyük bir kütüphane, etüt merkezleri ve derneklere kampüs şeklinde harika bir proje düşünüyoruz” dedi. Çukurova ve Havalisi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Demir, projenin kendilerini çok mutlu ettiğini ve derneklerin kira ve yer sıkıntısı yaşadığını dile getirdi. Demir ve beraberindeki dernek başkanları Başkan Çetin’e yöresel kıyafet olan ‘kefiye’ armağan ettiler.  Çetin, ‘kefiye’yi giyerek, başkanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN SONER ÇETİN GÜNEŞ DOĞMADAN HALKLA BULUŞUYOR  (23.10.2017)
BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)