ŞEHİTLERİMİZİN ÇOCUKLARINA HER ALANDA SAHİP ÇIKMALIYIZ

BAŞKAN ÇETİN ŞEHİT ÇOCUKLARINA SAHİP ÇIKAN EĞİTİM YUVASINI ZİYARET ETTİ

"ŞEHİTLERİMİZİN ÇOCUKLARINA HER ALANDA SAHİP ÇIKMALIYIZ"

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta gerçekleştirdiği 'Sen Sor Başkan Cevaplasın' etkinliğinde, sosyal medya hesabından gelen davet üzerine Yüzde Yüz Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Çetin, Şehit çocuklarına ücretsiz dil eğitimi verdiğini öğrendiği Eğitim Merkezi sahibi Esra Tırpankule'ye teşekkür ederek, "Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlere her alanda sahip çıkmalıyız" dedi.

'Halk Günü' ve 'Sabah 06.00 toplantıları' sonrasında, halkın tamamına ulaşmak için sosyal medyadan da halkla buluşan Başkan Soner Çetin, 'Sen Sor Başkan Cevaplasın' etkinliğinde sosyal medya üzerinden halkın sorunlarını dinleyip, çözüm ulaştırıyor. Geçtiğimiz hafta, düzenlenen sosyal medya etkinliğinde gelen daveti çevirmeyerek, Yüzde Yüz Eğitim Merkezi'ne ziyarette bulundu. Eğitim Merkezi'nin sahibi Esra Tırpankule ve eğitimciler tarafından karşılanan Başkan Soner Çetin, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Eğitimin öneminden söz eden Başkan Çetin, Yüzde Yüz Eğitim Merkezi Sahibi Esra Tırpankule'ye, "Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlere her alanda sahip çıkmalıyız. Sizlerin bu konudaki hassasiyeti ve şehit çocuklarına verdiğiniz ücretsiz eğitimden dolayı kutluyorum. Vatan uğruna can veren şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak hepimizin görevi. Bu duyarlılığınızın herkes tarafından örnek alınmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

BAŞKAN ÇETİN'DEN METRO TARTIŞMALARINA YANIT  (18.11.2018)
3. Çukurova Karikatür Festivali 1 hafta sonra  (15.11.2018)
BAŞKAN ÇETİN: ATA’MIZIN MİRASLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (9.11.2018)
Adana Çukurova ve Sarıçam İlçesi - Gaziantep Şahinbey İlçesi ve Kırıkkale Yahşihan İlçesinde Bulunan Taşınmazların Özelleştirme İhalesi  (7.11.2018)