ÇETİN TÜM ADANA’YA HİZMET GÖTÜRÜYOR

11 NİSAN 2017

ÇETİN TÜM ADANA’YA HİZMET GÖTÜRÜYOR

POZANTI’YA VE SARIÇAM’A MALZEME YARDIMI

Adana’ya yaptığı hizmetlerle kamuoyunda sıkça konuşulan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın dört bir yanına götürdüğü hizmetlere devam ediyor. Pozantı ve Sarıçam ilçe muhtarlarından gelen malzeme yardımı talebinin gerçekleşmesi için birim müdürlerine ve ekiplere talimat veren Başkan Çetin, “Sadece Çukurova halkının değil, imkanlarımız ölçüsünde, tüm Adana halkının yanındayız. Ben bu halkın hizmetkarıyım” dedi.

ADANA - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın ilçelerinden gelen yardım taleplerini geri çevirmiyor. Belediyenin imkanları ölçüsünde, halktan gelen yardım taleplerini anında karşıladıklarını her fırsatta dile getiren Başkan Soner Çetin, bu kez Pozantı ve Sarıçam ilçesine malzeme yardımında bulundu.

İlçelerden gelen malzeme talebi üzerine birim müdürlerine talimat veren Çetin’in talimatıyla harekete geçen ekipler, Pozantı ve Sarıçam ilçelerine giderek mahallelere malzemeleri teslim etti. Pozantı ilçesinde 8 mahalleye taziye çadırı, masa, sandalye, bank ve çöp konteynırı yardımında bulundu. Sarıçam ilçesinde ise 13 mahalleyi malzeme yardımı yapmak üzere teker teker gezen ekipler, malzeme teslimini gerçekleştirdi. Belediye ekipleri, Sarıçam ilçesinde bulunan Gökbuket Mahallesi Cemevi’ne de malzeme yardımında bulundu.

“TÜM ADANA’NIN HİZMETKARIYIM”

Tüm Adana halkına hizmet götürmeyi amaçladıklarını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çukurova’da yaptığımız hizmetler, aralıksız ve eksiksiz devam ediyor. Bu bizim asli ve temel görevimiz. Ancak, diğer ilçelerimizden gelen talepleri geri çevirmem de mümkün değil. Biz elimizden geldiği ölçüde, tüm Adana halkına hizmet götürüyoruz. Pozantı ve Sarıçam ilçelerimizin eksiklerini öğrenince, birimlerimize bu eksiklerin giderilmesi için hemen talimat verdim. Vatandaşlarımız çok mutlu oldu. Onların mutluluğu ve memnuniyeti de bana yetti. Ben sadece Çukurova’nın değil, tüm Adana’nın hizmetkarıyım” dedi.

BAŞKAN SONER ÇETİN GÜNEŞ DOĞMADAN HALKLA BULUŞUYOR  (23.10.2017)
BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)