BAŞKAN SONER ÇETİN YEŞİL ALAN GASPINA GEÇİT VERMEDİ

ÇETİN: "BABAMIN OĞLU OLSA GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM"

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yeşil alanda sürekli haksız büyüme yaparak, halkın kullanım alanını gasp eden kaçak yapıya geçit vermedi. Göreve geldiği günden bu yana, ilçenin yeşil alanının artması için projeler hayata geçiren Başkan Soner Çetin, "Yeşil alanı gasp etmeye kalkan babamın oğlu olsa, buna geçit vermem" dedi.

İŞGALE VE HORMONA GEÇİT YOK
Geçtiğimiz dönem belediyeden kiralanan 90 metrekarelik büfenin kullanım alanının sürekli artış göstermesi ve tüm uyarılara rağmen eski haline getirilmemesi üzerine, Ercan Çetin Doğal Park 1 Parkı'ndaki kaçak yapı, belediyenin iş makinaları ile yıkıma gelen belediye çalışanlarına, ruhsatsız silah doğrultup, sağa sola kurşun yağdıran büfe işletmecisi polis tarafından gözaltına alındı. Bunun üzerine açıklamada bulunan Başkan Soner Çetin, "Kamuya, halka ait parkların işgaline kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu konuda kendini çete-mafya zannedenlere de, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da taviz vermeyeceğiz. Canımıza da mal olsa, halka ait yerlerin gaspına göz yummayacağız. Bırakın silah sıkmayı, tankla topla üzerimize gelseler, yine inandıklarımızdan asla ödün vermeyiz. Babamın oğlu da olsa, kamu mallarını işgal edenlerin gözünün yaşına bakmam" diye konuştu.

KAÇAK YAPI YIKILDI, YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMASI BAŞLADI
Göreve geldiği günden bu yana 60 parkı sıfırdan yapan, 20 parkı da yenileyip halkın kullanımına sunan Başkan Soner Çetin, "Göreve ilk geldiğimiz günden bu yana 'Daha Yeşil Çukurova' sloganı ile projeler üretirken, kişi başına düşen yeşil alan miktarını sürekli artıyoruz, yeşil alanlarımızın ve parklarımızın, ticari faaliyetler veya kişisel çıkarlar için kullanılmasına asla izin vermeyiz" ifadesini kullandı.
Yıkım çalışmalarını tamamlayan belediye ekipleri alandan çıkar çıkmaz, Başkan Soner Çetin'in talimatıyla, parka ait alanın çiçek ve ekimi ve çimlendirme çalışmaları da başladı.

YENİ ÖDEME NOKTASI  (18.9.2018)
BAŞKAN ÇETİN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİYLE ÇÖP TOPLADI  (16.9.2018)
YILMAZ GÜNEY’E ÇUKUROVA’DA MUHTEŞEM ANMA  (11.9.2018)
ÇETİN: ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ  (4.9.2018)