BAŞKAN ÇETİN: EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

30 NİSAN 2017

BASIN BÜLTENİ

BAŞKAN ÇETİN: EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayarak, "Sosyal demokratlar olarak, her zaman işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanındayız. 1 Mayıs'ın, başta işçiler ve emekçiler olmak üzere, tüm halkımıza kutlu olmasını diliyorum" dedi.

1 Mayıs'ın en demokratik şekilde kutlanması temennisinde bulunan Başkan Soner Çetin, 1 Mayıs'ın geçmişten bu yana 'İşçi Bayramı' olarak kutlandığına dikkat çekerek, " 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak, resmi bayram günü ilan edilmiştir. Bu bayramı kutlamak, işçi ve emekçi kardeşlerimizin en doğal haklarıdır. Bizler de, bu bayram gününü işçi kardeşlerimizle birlikte, omuz omuza geçireceğiz" dedi.

Çukurova Belediyesi olarak, her zaman işçinin, emekçinin yanında olduklarına dikkat çeken Başkan Soner Çetin, "Kendimi bildiğim günden bu yana Soner çetin olarak işçi kardeşlerimizin yanında yer aldım. Çukurova Belediye Başkanı olarak da, işçi haklarını gözeterek ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettiren yönetim anlayışı içinde görevimizi yapıyoruz. İşçi ve emekçinin hakkı, sadece maddiyatla ölçülemez. Millet olarak bu güzel ve onurlu günde kenetlendiğimizi bir kez daha göstermeli ve emekçi insanlarımıza sahip çıktığımızı hissettirmeliyiz. Bu duygular içinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün, ülkemize barış ve huzur getirmesini diliyor, işçi kardeşlerimin bu güzel ve anlamlı bayramını kutluyorum” diye konuştu.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)