BAŞKAN ÇETİN'DEN OTO GALERİCİLERE TAM DESTEK

OTO GALERİCİLERDEN BAŞKAN ÇETİN'E ZİYARET

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Oto Center Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kara ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Göreve yeni seçilen heyeti kutlayan Başkan Soner Çetin, "Siz değerli dostlarımızın her zaman yanındayız. Sitenizdeki galerici esnafının ve sizlerden alışverişe gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her zaman yanınızdayız" dedi.
Adana Oto Center Sitesi'nin Çukurova ilçe sınırlarında olmamasına rağmen, Adana halkının çok ziyaret ettiği ve hizmet verilmesi gereken bir yer olduğuna işaret eden Başkan Soner Çetin, imkanlar ölçüsünde, hem esnafın, hem de vatandaşların rahatı için Çukurova Belediyesi olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Adana Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Şakir Kara da, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in şahsını sevdikleri gibi hizmetlerini de takdirle karşıladıklarını belirtti. Kara, "Bizler de yerel idarelerin birer parçasıyız. Kendi sektörümüzde, kentimizdeki vatandaşlarımıza en güzel hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bu hizmeti verirken, siz değerli yöneticilerimizin desteği de bizim için çok büyük şanstır. Biz Sayın Soner Çetin'i ve hizmetlerini yakından gözlemliyor ve takdir ediyoruz. Bizlere gösterdiğiniz bu sıcak ilgi için de çok teşekkür ederiz" diye konuştu.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Adana Oto Center yöneticileri, oto galericilerin istek ve talepleri ile Adana siyaseti hakkında bir süre sohbet ederek, Adana'nın kalkınması ve gelişmesi için birlik beraberlik mesajı verdiler.

BAŞKAN ÇETİN'DEN METRO TARTIŞMALARINA YANIT  (18.11.2018)
3. Çukurova Karikatür Festivali 1 hafta sonra  (15.11.2018)
BAŞKAN ÇETİN: ATA’MIZIN MİRASLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (9.11.2018)
Adana Çukurova ve Sarıçam İlçesi - Gaziantep Şahinbey İlçesi ve Kırıkkale Yahşihan İlçesinde Bulunan Taşınmazların Özelleştirme İhalesi  (7.11.2018)