Başkan Çetin, esnafın halini sordu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnafın zor günler geçirdiğini dile getiren Başkan Çetin, sıkıntılı günlerin bir an önce atlatılmasını diledi. Başkan Çetin, esnafı ziyareti sırasında bulvar üzerinde karşılaştığı vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaştı.

Çukurova’da toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşan Başkan Soner Çetin, esnaf ziyaretleri yaparak, onların hallerini hatırlarını sordu, zor günler geçiren esnafa hayırlı işler diledi.

Başkan Soner Çetin, esnaf gezilerini Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret ederek sürdürdü. Bulvar üzerindeki esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Soner Çetin, esnafın derdine ortak oldu, sorunların bir an önce sona ermesini diledi.

Ziyaretlerde 5 yılda yaptıklarını başlıklar halinde anlatan Başkan Çetin, önümüzdeki dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili de bilgi verdi. Başkan Çetin, esnafın sıkıntılarını çok iyi bildiğini belirterek, Çukurova Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde ve yetkileri elverdiğince yanlarında olduğunu belirtti.

Başkan Soner Çetin’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Süleyman Demirel Bulvarı esnafı da ekonomik krizden kaynaklı olarak işlerin durgunluğundan yakındı.

Özellikle kadınlar ve gençleri yanına alarak gezilerini sürdüren Başkan Soner Çetin’le esnaf ziyareti sırasında karşılaşan vatandaşlar da kendisine sevgi gösterisinde bulundu, desteklerini ifade etti.

Kurttepe Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi törenle açıldı  (21.3.2019)
“Sporun hizmetinde olmaya devam edeceğim”  (19.3.2019)
“Çanakkale dünya tarihine yön veren destandır”  (18.3.2019)
Boksta Adana’da bir ilk gerçekleşiyor  (14.3.2019)