BAŞKAN ÇETİN ENGELLİLERE SAHİP ÇIKTI

24 OCAK 2017

BAŞKAN ÇETİN ENGELLİLERE SAHİP ÇIKTI

HALK GÜNÜNDE GELEN TALEBİ YERİNE GETİRDİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, göreve geldiği günden bu yana düzenlediği halk gününde, İmamoğlu ilçesi ve Topalak mahallesinden katılarak, akülü sandalye talep eden engellilere sahip çıktı. Başkan Çetin, engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti.

“İNSANA DOKUNABİLMEK BÜYÜK MUTLULUK”
Geçen hafta düzenlenen halk gününde, akülü sandalye talep eden iki vatandaşın yüzleri güldü. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, halk gününde, kendisinden akülü sandalye talep eden iki vatandaşın isteğini yerine getirdi.
İmamoğlu ilçesi ve Çukurova'nın Topalak mahallesinden gelerek, akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Bülent Karaca ile fizik tedavide olduğu için gelemeyen Cuma Harput'un babasına, akülü sandalyeleri Başkan Çetin teslim etti. Akülü sandalye ihtiyacı için destek veren hayırsever iş adamı Ayhan Sağay'ın da bulunduğu buluşmada, engelli vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

Başkan Çetin, insana dokunabilmekten mutluluk duyduğunu belirterek, Ayhan Sağay'a da desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sağay da, hayatın dayanışma ile anlamlandığını vurgulayarak, tüm vatandaşlara duyarlı olma çağrısında bulundu.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)