İMAMOĞLU MUHTARLARINDAN BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

ÇETİN: ADANA HALKININ EMRİNDEYİZ

Çukurova ilçesinde yaptığı hizmetlerle halkın takdirini toplayan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın dört bir yanına gerçekleştirdiği destekleri aralıksız sürdürüyor. İmamoğlu ilçesinin muhtarlarından gelen malzeme yardımı talebinin gerçekleşmesi için birim müdürlerine ve ekiplere talimat veren Başkan Soner Çetin, “Bizim belediyecilikteki hizmet anlayışımızın temeli, ‘Halkımızın sorunu, bizim sorunumuz’ olmasıdır. Sadece başkanlığını yaptığım ilçemizde değil, sorun nerede olursa olsun, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Adana halkının emrindeyiz” dedi.

MALZEMELER MUHTARLIKLARA TESLİM EDİLDİ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, İmamoğlu Mahalle Muhtarlarından gelen yardım talebini geri çevirmedi. Başkan Çetin, İmamoğlu ilçesinin mahalle muhtarından gelen malzeme talebi üzerine birim müdürlerine talimat vererek, gereğinin yapılmasını istedi. Başkan Çetin’in talimatı üzerine anında harekete geçen ekipler, İmamoğlu ilçesinde 17 mahalleye, bin 50 adet sandalye, 85 masa, 36 bank, 4 çadır, 10 çöp konteynırı yardımında bulundu.  Teker teker mahalle muhtarlıklara dağıtımı gerçekleştirilen malzemeler, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

İmamoğlu muhtarları “Aylardır eksiklerimiz vardı. Yaptığı hizmetlerle tanıdığımız ve halkın içinden biri olan Soner Başkanımıza talebimizi iletmemizle birlikte, malzemeler anında geldi. Başkanımızın bizi önemsemesi, eksiklerimizin giderilmesi için anında gerekeni yapması ve bizi sahiplenmesi bizleri çok mutlu etti. Bu sayede halkımıza daha güzel hizmet götüreceğiz. Kendisine minnettarız, teşekkür ediyoruz” dediler.

“HALKIMIZIN HER DAİM EMRİNDEYİZ”

Sadece Çukurova’ya değil, tüm Adana halkına hizmet götürmeyi amaçladıklarını ifade eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “İmamoğlu ilçemizin eksiklerini öğrenince, birimlerimize bu eksiklerin giderilmesi için hemen talimat verdik. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız çok mutlu oldu. Onlara bir nebze de olsa katkı yapabildiysek, ne mutlu bize. Bizim belediyecilikteki hizmet anlayışımızın temeli, ‘Halkımızın sorunu, bizim sorunumuz’ olmasıdır. Sadece başkanlığını yaptığım ilçemizde değil, sorun nerede olursa olsun, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Adana halkının emrindeyiz” diye konuştu.

BAŞKAN SONER ÇETİN GÜNEŞ DOĞMADAN HALKLA BULUŞUYOR  (23.10.2017)
BAŞKAN ÇETİN BİR GÜNDE ÜÇ AÇILIŞ BİRDEN YAPTI  (18.10.2017)
ADANALILAR YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR  (17.10.2017)
SONER ÇETİN SABAH 06.00’DA HALKLA BULUŞUYOR  (16.10.2017)