NAZIM HİKMET'E MUHTEŞEM ANMA

YARIN'A DAVET NAZIM HİKMET

ORHAN KEMAL KÜLTÜR MERKEZİ DOLDU TAŞTI

Usta Şair Nazım Hikmet, aramızdan ayrılışının 54'üncü yıl dönümünde Yetkin Dikinciler, vokal Senem Demircioğlu, piyanist İklim Tamkan'ın şiir ve müziği birleştirdikleri bir etkinlikle, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde anıldı. Salonda kalabalıktan oturacak yer bulamayan seyirciler yerlere oturarak etkinliği izledi. İzleyicilerin büyülendiği tam 1 saat süren muhteşem etkinliğe katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Nazım'ın özlemini kurduğu, hayal ettiği Türkiye'ye kavuşmayı umuyoruz" dedi.

USTA ŞAİR NAZIM'A MUHTEŞEM ANMA

Çukurova Belediyesi, Usta şair Nazım Hikmet Ran'ı aramızdan ayrılışının 54'üncü yıl dönümünde muhteşem bir etkinlikle andı. "Mavi Gözlü Dev" filminde Nazım Hikmet'e can veren ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler, "İlk Atlas" albümüyle çıkış yapan vokal Senem Demircioğlu ve piyanist İklim Tamkan, Usta şair Nazım Hikmet’i anma etkinliği kapsamında, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahne aldı. "Yarına Davet, Nazım Hikmet" etkinliği  salonda izdihama neden oldu. Orhan Kemal Kültür Merkezi'ne gelen izleyiciler salonda oturacak yer bulamayınca, sunumu yerlere oturarak izledi. Yetenekli oyuncu Yetkin Dikinciler'in seslendirdiği Nazım Hikmet şiirlerinin yanı sıra, Senem Demircioğlu ve İklim Tamkan'ın "İlk Atlas" albümlerinde yer alan ve iz bırakmış şairlerin şiirlerinden besteler izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı. Ücretsiz ve herkesin katılımına açık olarak gerçekleşen etkinlikte izleyiciler sunumu sık sık ayakta alkışladı.

"NAZIM'IN HAYAL ETTİĞİ TÜRKİYE'YE KAVUŞMAK UMUDUYLA"

Etkinliği eşi Ayşe Çetin ile izleyen Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sunumun bitiminde ünlü oyuncu Yetkin Dikinciler, vokal Senem Demircioğlu, piyanist İklim Tamkan'a teşekkür ederek plaketlerini verdi. Çetin, "Bu güzel müzik ziyafeti için dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Nazım'ı bize o kadar güzel bir sunumla anlattılar ki, bugün eşsiz bir gece yaşadık. Nazım'ın özlemini kurduğu, hayal ettiği Türkiye'ye kavuşmak umuduyla" dedi.

‘NARKO ADANA ELÇİ’ PROJESİYLE UYUŞTURUCUYA SAVAŞ AÇILDI  (18.1.2018)
“ÇEVRE DOSTU BELEDİYE” ÇALIŞIYOR  (17.1.2018)
BAŞKAN ÇETİN MAHALLELERDE 3. TURA BAŞLADI  (16.1.2018)
ÇUKUROVA’DAN TARİHİ HALK ARENASI  (15.1.2018)