ÇUKUROVA BELEDİYESİ'NDEN VERGİ BORCU UYARISI

BAŞKAN ÇETİN’DEN VERGİ BORCU OLANLARA YAPILANDIRMA UYARISI

‘PEŞİN ÖDEME BÜYÜK KAZANIMLAR SAĞLIYOR”

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 31 Temmuz’a kadar sürecek olan, vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin vatandaşları uyararak, “Özellikle peşin ödemelerde, halkımızın büyük kazanımı olacak. Peşin ödemede zorlananlar içinse, 6, 9, 12 ve 18 taksit halinde yapılandırmalar yapılabilecek” dedi.

"HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ"

Borç ödeme işlemlerinin veznelerde yoğunluk yaşanmaması için son güne bırakılmaması konusunda vatandaşlara uyarıda bulunan Başkan Soner Çetin, yoğunluk yaşanmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirterek, “Vatandaşlarımız, vergi ödemelerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla yapabilecekler. Belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız için de, oluşturduğumuz ödeme noktalarından, belediye vezneleri ve www.cukurova.bel.tr adresinden online olarak da vergi ödemelerini gerçekleştirebilecekler” açıklamasında bulundu.

YAPILANDIRMA ÇAĞRISI

2018 yılına kadar olan vergi borçlarının yapılandırmasına devam edildiğine dikkat çeken Başkan Soner Çetin, "7143 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un yürürlüğe girmesi ile birlikte emlak, çevre temizlik, eğlence ve ilan reklam vergileri yeniden yapılandırılıyor. Mükelleflerin isteğine göre peşin ya da 6, 9, 12 ve 18 taksit halinde yapılandırma yapılacak olup, taksitlerin iki ayda bir ödeme kolaylıkları mevcuttur. Vatandaşlar yapılandırma tarihine bakılmaksızın, kanun kapsamında 31 Temmuz 2018 tarihine kadar, belediyemize ait tüm borçları yapılandırılabilecek" dedi.

3. Uluslararası Çukurova Karikatür Festivali Kasım’da  (9.10.2018)
Başkan Çetin Mevlana’yla seslendi:  (7.10.2018)
BAŞKAN ÇETİN: KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLDUK  (5.10.2018)
BAŞKAN ÇETİN ABLASI İÇİN MEVLİT OKUTTU  (4.10.2018)