SALBAŞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ’NİN 17’İNCİSİ YAPILDI

ÇETİN: BU ER MEYDANINDAN DÜNYA ŞAMPİYONLARI ÇIKACAĞINA İNANIYORUM

Çukurova Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Salbaş Karakucak Güreşleri'nin 17'incisi, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in katılımıyla gerçekleşti. Dereceye girenlere ödüllerini veren Başkan Soner Çetin, “Salbaş’taki er meydanından, dünya genelinde ülkemizi temsil edecek şampiyonlar çıkacağına inanıyorum” dedi.
ÇUKUROVA’DAN ATA SPORUNA DA DESTEK

Çukurova Belediyesi'nin organizasyonunda gerçekleşen 17'inci Salbaş Karakucak Güreşleri, Salbaş Stadı'nda, güreşseverlerin yoğun katılımı ile yapıldı. Adana'nın çeşitli ilçeleri ve Türkiye'nin dört bir yanından katılımın sağlandığı güreşlere 3 kategoride 200 sporcu katıldı. Türkiye Güreş Federasyonu'nun kuralları çerçevesinde düzenlenen güreşlerde, resmi hakemlerin düzenlediği müsabakalar kıran kırana geçti. Sabah saatlerinde başlayan ve akşama kadar süren güreşleri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediye yöneticileri ve güreş sporunun temsilcileri de izledi.

ÇETİN: GÜREŞÇİLERİMİ KUTLUYORUM

Salbaş Karakucak Güreşleri 'Başpehlivanlık' müsabakasını Ali İhsan Arınç’ın kazandığı

yarışmalarda 3 kategoride güreşen ve dereceye giren 30  güreşçiye, toplam 19 bin 500 lira para ödülü dağıtıldı. 2’inci Şevket Aydın ve 3’üncü Taki Taşdemir’in olduğu başpehlivanlık müsabakasında yarışan ve dereceye giren sporcuların madalyalarını Başkan Soner Çetin taktı. Güreşlerin yapıldığı alanda konuşan Başkan Soner Çetin, “Geleneksel Salbaş Karakucak güreşlerimiz hayırlı uğurlu olsun. Geçen yıl da sizlerle beraberdik. Sizlere sözümüz var. Her sene Salbaş Karakucak güreşlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Ata sporumuzu Adana’da gururla yaşatacağız. Güreşçi kardeşlerimizin hepsini kutluyor alınlarından öpüyorum. Burada güreşen sporcularımızın, yakın zamanda dünya genelinde ülkemizi temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

YENİ ÖDEME NOKTASI  (18.9.2018)
BAŞKAN ÇETİN ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİYLE ÇÖP TOPLADI  (16.9.2018)
YILMAZ GÜNEY’E ÇUKUROVA’DA MUHTEŞEM ANMA  (11.9.2018)
ÇETİN: ENGELLERİ SEVGİ İLE AŞIYORUZ  (4.9.2018)