ÇETİN’DEN ŞAMBAYAT TOKİ’YE ZİYARET

10 KASIM 2016

ÇETİN: ALDIĞIMIZ OYUN HAKKINI VERİYORUZ

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Şambayat TOKİ’de halkı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Şambayat Mahallesi TOKİ Evleri Dinlenme ve Spor Alanı'nda site sakinleri ile bir araya gelen Çetin, vatandaşlarla beraber sorunları yerinde inceledi.

ADANA (       ) - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, mahallelere yaptığı çat kapı ziyaretleri sürdürüyor.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in son durağı Şambayat Mahallesi TOKİ Evleri’ydi. Şambayat Mahallesi TOKİ Evleri Dinlenme ve Spor Alanı'nda site sakinleri ile buluşan Çetin, TOKİ halkının sorunlarını ve isteklerini dinledi. Birim müdürleri ile beraber yaptığı ziyarette sorunları tek tek not aldıran Çetin, daha sonra site sakinleri ile beraber dile getirilen sorunları yerinde tespit etti, çözüm önerileri sundu.

ŞAMBAYAT’TAN ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Şambayat TOKİ halkının büyük ilgi ve sevgiyle karşıladığı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bu zamana kadar Şambayat’a ne söz verdiysek, hepsini yerine getirdik. Bizim belediye başkanlığı dönemimizde muhtar olmak da site yöneticisi olmak da kolay. Çünkü, sizi canı gönülden dinleyen bir belediye başkanınız var” dedi. Her Cuma saat 14.00’te halk günleri yaparak halkın karşısına çıktığını ve halkla hep iç içe olduğunu aktaran Çetin, “Belediye başkanınız sizin yanınızda olmaya, sizi dinlemeye, sizinle kucaklaşmaya devam edecek. Bugün dinlediğimiz sorunları en kısa zamanda çözeceğiz. Bizler aldığımız oyun hakkını veriyoruz” diye konuştu.

ÇUKUROVA'DA 'ŞANSLI' HALK GÜNÜ  (11.7.2018)
ŞEHİTLERİMİZİN ÇOCUKLARINA HER ALANDA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (11.7.2018)
FABRİKA GİBİ MESLEK KURSLARI  (5.7.2018)
BAŞKAN ÇETİN MUHTARLARLA TOPLANDI  (3.7.2018)