SONER AMCALARINDAN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ

HUZUREVLERİ SU OYUN PARKI HİZMETE AÇILDI

Çukurova Belediyesi tarafından yaptırılan Huzurevleri Akın Özdemir Su Oyun Parkı çocuklar, muhtarlar ve halkın yoğun katılımının olduğu bir törenle hizmete açıldı.  Törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Yılın en sıcak günlerini yaşarken tam zamanında bu tesisi hizmete açıyoruz. Çocuklarımız burada diledikleri kadar, özgür biçimde ve gönüllerince eğlenip oynayacaklar. Soner amcalarından çocuklara karne hediyesi olsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇOCUKLAR SU OYUN PARKI’NA KAVUŞTU

Çukurova Belediyesi'nin yaptırdığı Akın Özdemir Su Oyunları Parkı, Çukurova Belediye Başkan Soner Çetin tarafından hizmete açıldı. Meclis üyeleri, muhtarlar, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış töreninde çocukların alanı hınca hınç doldurduğu gözlerden kaçmadı. Törende söz alan Huzurevleri Mahalle Muhtarı Mustafa Karaçor, “3 dönemdir muhtarlık yapıyorum ancak Soner Başkanımızın başkanlık yaptığı dönemde mutlu olduğum kadar hiçbir dönemde mutlu olmadım, keyif almadım” diyerek Huzurevleri halkı adına Başkan Çetin ve ekibine teşekkür etti.

“BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZ İL SINIRLARINI AŞTI”

Törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Bizim belediyecilik anlayışımız artık Adana il sınırını aştı. Katılımcı, çoğulcu, şeffaf belediyecilik yaptığımızı artık Türkiye biliyor. 5. Kez En Başarılı Belediye Başkanı seçilmemizde bunun payı çok büyük.  Katılımcı belediyecilik anlayışımızın içinde muhtarlarımız, halkımız, STK'lar var. “Muhtarlarımız mahallesiyle ilgili bir şey istediğinde farzedin ki ben talimat ediyorum' diye ekip arkadaşlarıma söyledim. Çukurova'da her siyasi görüşe mahsus muhtarlarımız var. Ancak biz Belediye Başkanı seçildiğimizde parti rozetimizi bir kenara koyup hiçbir ayrım yapmadan objektif şekilde yöneteceğimizin sözünü verdik. Ben halkımızın hizmetkarı olarak şu an karşınızdayım” şeklindeki konuşması büyük alkış aldı.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK VE ÜCRETSİZ OLACAK

Konuşmasında alanı dolduran çocuklara seslenen Belediye Başkanı Soner Çetin, “Biliyorum ki yorucu bir sezon geçirdiniz, biliyorum çok yoruldunuz. Eminim karnelerimiz de çok güzel. Değerli çocuklarımız; sizler şimdi eğlenceyi hakediyorsunuz. Aranızda yazlıklara gitme şansı olmayan çocuklarımız Hayalpark Olimpik Yüzme Havuzumuzdan faydalanabilir. Biliyorsunuz, Hayalpark’ta her sezon yaklaşık 10 bin kişiye ücretsiz yüzme eğitimi veriyoruz. Bugün açılışını yaptığımız Su Oyunları Parkımız ise yaz boyunca Pazar günleri de dahil açık olacak” dedi. Çocuklarla karşılıklı konuşan ve yakından ilgilenen Çetin, “Yılın en sıcak günlerini yaşarken, tam zamanında bu tesisi hizmete açıyoruz. Çocuklarımız burada diledikleri kadar, özgür biçimde ve gönüllerince eğlenip oynayacaklar. Soner amcalarından çocuklara karne hediyesi olsun. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Açılış yapılır yapılmaz Su Oyun Parkı’na hücum eden çocukların sevinci görülmeye değerdi. Bir süre çocukları izleyen Çetin, çocuklarla ve aileleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Su oyun parkına çocuklar herhangi bir ücret ödemeden haftanın 7 günü girebiliyor.

BAŞKAN ÇETİN'DEN METRO TARTIŞMALARINA YANIT  (18.11.2018)
3. Çukurova Karikatür Festivali 1 hafta sonra  (15.11.2018)
BAŞKAN ÇETİN: ATA’MIZIN MİRASLARINA SAHİP ÇIKMALIYIZ  (9.11.2018)
Adana Çukurova ve Sarıçam İlçesi - Gaziantep Şahinbey İlçesi ve Kırıkkale Yahşihan İlçesinde Bulunan Taşınmazların Özelleştirme İhalesi  (7.11.2018)