Çukurova’dan “Temiz Çevre” yürüyüşü

Çukurova Belediyesi personeli Kapıkaya Kanyonu, Yerköprü ve Varda Köprüsü’nü kapsayan “Temiz Çevre Yürüyüşü” gerçekleştirdi. Önce Kapıkaya Konyonu’na giden Çukurova Belediyesi personeli buradan yürüyerek Yerköprü’ye geçti. Belediye personeli yürüyüş sırasında çöpleri toplayarak, “çevremizi temiz tutalım” mesajı verdi.

Çukurova Belediyesi tarafından organize edilen “Temiz Çevre ve Sağlıklı Yaşam” yürüyüşü gerçekleştirildi.

Çukurova Belediyesi Temizlik İşleri, Sağlık, Çevre ve Kültür Müdürlükleri tarafından düzenlenen etkinlik Kapıkaya Kanyonu’ndan başladı. “Kendin İçin Bir Şey Yap” temasıyla yapılan etkinlikte Kapıkaya Kanyonu’ndaki 8 kilometrelik bölüm yürüyerek geçilirken hem “sağlıklı yaşam için spor” hem de çöpler toplanarak “temiz çevre” mesajı verildi.

VARDA KÖPRÜSÜ’NDE SONA ERDİ

Grup, Adana’nın en önemli doğal güzelliklerinden birini barındıran Yerköprü’de de bir süre dinlendikten sonra, hem çöpleri topladı, hem de piknikçilere çevrenin korunması konusunda bilinçlendirme çalışması yaptı. Çukurova Belediyesi personelinin büyük ilgi gösterdiği “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü ve Temiz Çevre” etkinliği tarihi Varda Köprüsü’nde sona erdi.

RÜZGARLI TEPE’DE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Öte yandan aynı kapsamda Çukurova Belediyesi ve Adana Havacılık Kulübü tarafından da ortak bir etkinlik gerçekleştirildi. Adana’nın en önemli doğa sporları alanı olan Rüzgarlı Tepe’de yapılan temizlik çalışmasına çok sayıda belediye personeli ve doğa sporları tutkunu katıldı.

Çukurova’dan “Temiz Çevre” yürüyüşü

KIZ ÖĞRENCİLERDEN ‘BAŞKANLIK’ KOMPOZİSYONU  (5.12.2019)
Temiz çevre ve sağlık için bisiklet kullanın  (4.12.2019)
Başkan Soner Çetin güne şantiyede çalışan emekçilerle başladı  (27.11.2019)