BAŞKAN ÇETİN'İN SABAH BULUŞMALARI SÜRÜYOR

GÜNEŞ DOĞMADAN HALKININ YANINDA OLAN BAŞKAN

BAŞKAN ÇETİN'İN SABAH BULUŞMALARI SÜRÜYOR

TÜRKİYE'DE İLK OLAN UYGULAMA HALKTAN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in, Türkiye'de ilklere imza atan projeleriyle Çukurova ilçesinin adı gündemden düşmüyor. Adana'nın Çukurova İlçesinin halkı ilkleri yaşamaya devam ediyor. Mesai saatleri ve işleri nedeniyle belediyeye gelemeyen, taleplerini iletemeyen vatandaşlarla buluşmak için, sabah saat 06.00'da halk toplantıları başlatan Başkan Çetin'in buluşmalarına halk yoğun ilgi gösteriyor. Başkan Çetin, "Bu buluşmaların sabah çok erken saatte olduğu için bu kadar ilgi göreceğini hiç tahmin etmemiştim. Ama halktan inanılmaz bir ilgi var. Bu halk belediye başkanını görmeye hasretmiş" dedi.

VATANDAŞ SABAH 06.00'DA BAŞKANI GÖRMEYE GELİYOR

Halkın içinde halkla beraber belediyeyi yöneten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Türkiye'de yine bir ilke imza atarak başlattığı 'sabah 06.00 halk toplantıları' ile gündem yarattı. Göreve geldiğinin ilk cuma günü ekibiyle halkın karşısına çıkarak Halk Günü yapan , 6 ayda bir köyleri ziyaret eden ve makamdaki buluşmalara uzun süre önce son vererek halkın içinde olan Başkan Çetin, şimdi de belediye ekibiyle birlikte haftada 2 gün bir mahallede halkla buluşuyor.  Buluşma saatleri sabah 06.00 olmasına rağmen toplantılarının dolu dolu geçmesi ve halkın gösterdiği yoğun ilgi dikkatlerden kaçmıyor. Sabah mesaiye yetişmeye çalışan ya da spora giden vatandaşlar soluğu Başkan Çetin'in düzenlediği toplantılarda alıyor. Vatandaş buluşmalarda Çetin'le birebir sorununu paylaşma imkanı bulurken, önerilerini de belediye ekibine iletebiliyor.

İLKER BAŞBUĞ ÇUKUROVA BELEDİYESİ’NİN KONUĞU OLACAK  (14.12.2017)
ÇUKUROVA BELEDİYESİ 11. TÜYAP KİTAP FUARI’NDA  (13.12.2017)
ÇUKUROVA BELEDİYESİ İKRAM ÇEŞMESİ ADANA’LININ HİZMETİNDE  (13.12.2017)
MECLİSTEN KUDÜS KARARINA ORTAK TEPKİ  (11.12.2017)