ÇUKUROVA BELEDİYESİ 'KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ'A EVSAHİPLİĞİ YAPTI

ÇOCUK TİYATROSU İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ
Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde çocukların beğenisine sunulan ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ tiyatrosu büyük ilgi gördü.
Charles Perrault'nun eserinden uyarlanan, Ünsal Sicilli tarafından yazılıp yönetilen, müziklerini Caner Anar’ın, dekor ve kostüm tasarımını Şebnem Kepkep’in yaptığı “Kırmızı Başlıklı Kız” çocuk oyunu, Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde tiyatro severlerle buluştu.

Büyüklerin sözünden çıkmanın ve doğru yoldan ayrılmanın ne kadar çok soruna yol açabileceğinin yanı sıra, tanımadığımız kişilere karşı da dikkatli olmamız gerektiği anlatılan 'Kırmızı Başlıklı Kız' oyununa, çocuklar büyük ilgi gösterdi. Eti Çocuk Tiyatrosu tarafından, ülke genelinde gösterilen oyun. Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde, Adanalılarla buluştu. Oyunu izlemeye gelen çocuklar ve velileri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e, böyle güzel bir etkinliğe evsahipliği yaptığı için teşekkür etti.

Seçildiği günden bu yana, kültür ve sanata verdiği değeri, ulusal ve uluslararası düzenlediği etkinliklerle gösteren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana'nın kültür-sanat alanındaki eksiğini kapattıklarını belirterek, "Kültür ve sanat alanında yaptığımız etkinliklerle, adımızdan söz ettirmeye devam ediyoruz. Her sezon olduğu gibi, bu sezon da, özellikle çocuk tiyatrolarımızı halkımızla buluşturuyoruz. Bu güzel etkinliğe ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

“BENİM KUMBARAM, BENİM KİTABIM” ETKİNLİĞİ  (12.4.2018)
ÇETİN : “CAN DOSTLARIMIZ İÇİN EL ELE VERELİM”  (9.4.2018)
BU KEZ İŞÇİLER BAŞKAN ÇETİN’E TEŞEKKÜRE GELDİ  (9.4.2018)
ÇETİN: NİSAN’DA EN GÜZEL ŞEHİR ADANA  (9.4.2018)